“FLUORIDE” DI DALAM AIR PAIP UNTUK MEMANDULKAN MANUSIA


Anda tentu pernah mendengar pendapat yang mengatakan kononnya Fluoride dimasukkan kedalam air paip bertujuan untuk menguatkan gigi? Betulkah?


Anda sebenarnya telah ditipu oleh Yahudi Khazar atau digelar sebagai Illuminati.
Fluoride sebenarnya adalah sejenis racun yang pada asalnya digunakan untuk membunuh tikus tetapi kini ia sengaja dimasukkan kedalam air minuman kita (air paip). Kenapa?

Ini adalah untuk menjayakan Agenda 21.

Agenda 21 adalah diasaskan oleh United Nations. Tahukah anda siapakah pemilik United Nations? Meraka adalah Jacob Rothschild dan David Rockefeller. Mereka berdua adalah “Syaitan” yang paling merbahaya.

Salah satu dari “Agenda 21” adalah untuk mengurangkan jumlah penduduk dunia sehingga hanya tinggal 500 juta sahaja. Ini adalah untuk memudahkan “syaitan” untuk mengawal seluruh penduduk bumi.


Terdapat berbagai cara untuk “syaitan” melaksanakan agenda jahat tersebut. Salah satu cara yang sedang mereka usahakan dengan bersungguh-sungguh adalah dengan cara memandulkan manusia.
Bagaimanakah caranya “syaitan” hendak memandulkan manusia?

FLOURIDE UNTUK MEMANDULKAN MANUSIA

Air merupakan sumber asas kehidupan untuk manusia tetapi kini air telah dijadikan sebagai senjata untuk memusnahkan manusia. Walaupun senjata tersebut tidak membunuh manusia dengan cepat tetapi ia akan menjadikan manusia tersebut mandul iaitu tidak boleh mempunyai anak.

100 tahun dahulu, setiap keluaga akan mempunyai lebih kurang 8 hingga 10 orang anak. Tetapi kini setiap keluarga hanya mempunyai seorang atau dua orang anak atau mungkin tiga orang anak sahaja. Malah ada pasangan yang langsung tidak boleh beranak walaupun telah berkahwin lebih 10 tahun. Kenapa?


Yahudi Khazar telah menggunakan UN (United Nations) sebagai proxy untuk menjayakan agenda mereka yang digelar sebagai Agenda 21 iaitu untuk mengurangkan jumlah penduduk dunia sehingga hanya tinggal 500 juta sahaja. Jumlah sebenar penduduk bumi kini ialah sebanyak 7.3 billion. Ini bermakna mereka hendak membunuh hampir 6.8 billion manusia. Bukankah ini adalah suatu kekejaman?

Salah satu cara yang mereka pilih untuk bunuh manusia ialah dengan cara memandulkan manusia melalui air iaitu dengan memasukkan Flouride ke dalam air minuman manusia di seluruh dunia.


Sejak tahun 1960, Yahud Khazar @ Illuminati telah memberi arahan (melalui United Nations) kepada kesemua pemimpin di seluruh dunia supaya memasukkan Flourite ke dalam air minuman di negara mereka. Mereka memberi alasan kononnya untuk menguatkan gigi manusia. Negara Malaysia telah mula memasukkan fluoride dalam air minuman sejak tahun 1972.

Kenapakah pemimpin di seluruh dunia sanggup memandulkan rakyat mereka sendiri? Anda tentu telah tahu jawapannya.


FLOURIDE JUGA MENGAKIBATKAN BERBAGAI JENIS PENYAKIT

Sekiranya kita meminum air paip atau sebarang minuman yang mengandungi fluoride, maka ia juga akan mengakibatkan berbagai jenis penyakit kepada kita seperti kanser, mempercepatkan penuaan, merosakkan sistem pertahanan badan, Asma, thyroid, merosakkan gigi (padahal dulu kita diberitahu bahawa fluoride akan menguatkan gigi), Osteoporosis (tulang rapuh), kanser otak, kebodohan (susah untuk belajar), dan banyak lagi.


Fluoride juga terdapat didalam air bergas seperti Pepsi, Coca Cola, Fanta dan banyak lagi minuman ringan. Malah terdapat beberapa jenama air mineral yang telah dimasukkan fluoride dengan sengaja contohnya seperti air botol dari "DASANI".


Flouride juga terdapat dalam ubat gigi Colgate, Darkie dan banyak lagi jenama yang terkenal. Gunakanlah ubat gigi yang tiada fluoride.


CARA-CARA UNTUK SELAMATKAN DIRI DAN KELUARGA ANDA DARI FLUORIDE

Tapislah air minuman anda dengan alat penapis air yang terbaik atau anda boleh membeli air mineral yang tidak ada fluoride di dalamnya.

Hantarlah surat bantahan kepada jabatan bekalan air di negara anda dan beritahu kepada mereka supaya jangan masukkan fluoride ke dalam air minuman. Selamatkanlah genarasi masa hadapan di bumi kita.


Sumber rujukan:

7 comments:

  1. Trima kasih BumiYangTercinta2 untk info yg sngt berguna

    ReplyDelete
  2. Tq for everything. The time is coming

    ReplyDelete
  3. Tq.. Betul sgt. Aku xtaw kenapa ada lg rakyat msia yg bleh tertipu terok support fluoridation ni, plg sedih bila geng2 doktor/health care ni yg diharapkn utk concern dgb public tp cuma kutip biased opinion n 'studies' dr luar pdhl byk sgt dh kajian luar jgk yg buktikn sebaliknya. Konon2 skrg punya fluoride content at safe level pdhl safe level utk smua org berbeza2, antibody n allergic reaction/ health effect mna nk sma - basic knowledge kot tu. Aku antara org yg bdn sgt cepat bg reaksi utk benda2 kimia ni. Kulit aku xleh kena segala jenis sabun, shampoo, ubt ggi, pencuci muka n even benda2 mekap - reaksi benda2 ni berbeza, lg tgi bhn kimia dy lg trok allergic reaction dy bg. So aku bleh testify benda ni bhya. Baru2 ni aku try stop totally fluoride (dlm 2 mgu aku try pergi kutip air terjun n xguna air paip lgsong), smua gatal2 n ekzema aku yg bleh tahan terok stop mcmtu sj, tompok2 kt muka hilg smua, kulit xkering & mngelupas dh & plg aku tkejut pelan2 rmbut aku yg msa kecik coklat tp masuk skolah men hlg mcmtu sj, tba2 dh start pelan2 perang balik. Tp penat kot nk berulg guna air terjun stp hari, bkn dekat. So sdeyh gla air yg ada diracun. Ada org kta klu dh bg mcm2 efek, efek dlm bdn mestilah lg terok. Slh satu disease sbb fluoride which is thyroid impairment tu aku pun ada jgk, dh lebih 9 tahun pun & aku baru in early twenties

    ReplyDelete
  4. Sedangkn tumbuhan pun bleh terefek dgn penyiraman guna air paip sbb adanya flouride n chlorine (contoh xsbur, daun kecik, xmati tp ada mcm kesan burn/kering, kuning, dll- bleh cari tenet, byk ja), n utk ikan dlm akuarium pun ada djual solution utk buang chlorine/fluorine dlm air - sbb ikan generally disturbed dgn air paip, esp ikn freshwater slalunya mati dlm air paip. Tiba2 utk kita dikatakannya tak bahaya, & elok utk diminum. Logik ka? Pdhl dekat ubat ggi taw claim xleh mkn, bhya tertelan. Bhya tp bleh letak dlm air paip utk diminum?

    ReplyDelete
  5. Btw tq share solution guna holy basil & tulasi plant tu. 1st time aku taw ni (y)

    ReplyDelete