“AGENDA JAHAT” DI DALAM INDUSTRI PERUBATAN MODEN


"ARTIKEL INI BUKAN UNTUK MENGHINA PARA DOKTOR. TUJUAN SEBENAR ARTIKEL INI ADALAH UNTUK MEMBONGKAR KEMUNGKARAN YANG BERLAKU DI DALAM INDUSTRI PERUBATAN MODEN. 

Tahukah anda bahawa Industri perubatan moden merupakan industri yang kedua terbesar didunia selepas industri minyak mentah? Purata pendapatan tahun 2015 untuk industri perubatan ialah melebihi USD 3 Trillion.

Oleh kerana matlamat sebenar industri perubatan adalah untuk mengaut keuntungan, maka jangan berharap mereka akan “menyembuhkan” penyakit anda. Anda adalah “pelanggan tetap” mereka.


Perkataan “Cure” atau “Penawar” adalah suatu istilah yang “DI HARAMKAN” didalam kamus kedoktoran dan mereka hanya mahu menggunakan perkataan “Treatment” atau “Berubat”.

Di dalam Bahasa Greek, perkataan “Pharmacy” bermaksud “SIHIR”. Kenapa jadi begitu?Ubat Sintetik (Tiruan)

Setiap ubat yang dibuat oleh syarikat perubatan (BIG PHARMA) adalah dari jenis sintetik iaitu tiruan (bukan dari bahan semulajadi). Bahan-bahan yang digunakan oleh mereka terdiri dari kimia dan racun yang amat merbahaya.

(BIG PHARMA)

Ubat tersebut dicipta untuk menghilangkan kesan-kesan sampingan akibat sesuatu penyakit dan bukannya untuk menyembuhkan penyakit. Contohnya ialah ubat untuk penyakit kencing manis. Ubat kencing manis hanya akan mengurangkan tahap kencing manis tersebut dan bukannya menyembuhkan penyakit kencing manis. Sebab itu para pesakit terpaksa makan ubat untuk sepanjang hayat mereka.

Malah ubat kencing manis tersebut juga akan memberi kesan buruk sehingga mengakibatkan penyakit lain pula akan muncul. Begitulah seterusnya sehingga pesakit tersebut meninggal dunia.


Antibiotics

Antibiotics ialah sejenis ubat yang akan membunuh kesemua bakteria (yang baik dan jahat) didalam badan kita. Ini akan memberi peluang kepada bakteria jahat untuk bertambah didalam badan kerana tidak ada keseimbangan. Akibatnya ialah kita akan mudah mendapat penyakit seperti kanser, kerosakan buah pinggang dan sebagainya.

Antibiotics juga boleh mengakibatkan masaalah hilang ingatan atau digelar sebagai “memory loss”.  

Bawang putih (garlic) merupakan Antibiotics yang semulajadi dan telah digunakan sejak beribu-ribu tahun untuk mengubati berbagai jenis penyakit. Amalkan memakan Antibiotics semulajadi iaitu bawang putih (garlic). Antibiotics semula jadi (bawang putih) tidak ada sebarang kesan sampingan untuk kesihatan.


Chemotherapy

Penyakit kanser merupakan punca pendapatan utama industri perubatan moden. Sebenarnya telahpun ada banyak cara semulajadi untuk menyembuhkan penyakit kanser tetapi tidak dibenarkan oleh industri perubatan moden (BIG PHARMA).

Chemotherapy digunakan oleh para doktor untuk “berubat” pesakit kanser. TETAPI chemotherapy mempunyai kesan sampingan yang sungguh dahsyat iaitu ia akan membunuh sel-sel yang sihat, membunuh pesakit dengan cepat, kerosakan sistem pertahanan badan (immune system), dan banyak lagi.


Apabila pesakit kanser itu mati selepas proses Chemotherapy, maka para doktor akan menyalahkan penyakit kanser tersebut dan bukan menyalahkan Chemotherapy.
Chemotherapy merupakan punca keuntungan nombor 1 kepada hospital dan klinik. Dari setiap 100 pesakit, 97 pesakit akan mati kerana Chemotherapy. Hanya 2% hingga 3% sahaja yang akan hidup selepas rawatan Chemotherapy.

GcMAF

Para doktor (yang jahat) amat takut sekiranya pesakit kanser tahu tentang “GcMAF” iaitu rawatan yang menggunakan sejenis protin dalam darah.

Oleh kerana rawatan GcMAF adalah sungguh murah maka para doktor (yang jahat) amat menentang penggunaan GcMAF untuk merawat pesakit kanser.

Di Amerika, lebih dari 50 doktor yang menggunakan “GcMAF” telah dibunuh oleh MAFIA PERUBATAN yang didalangi oleh FDA dan syarikat-syarikat perubatan besar (BIG PHARMA).

Bagaimanakah “GcMAF” melawan kanser?


"Macrophages" adalah "Ketua" dalam sistem pertahanan badan dan akan sentiasa memberikan arahan kepada "Tentera"(immune system), untuk melawan virus.
Virus pula akan menghasilkan "Nagalase" iaitu sejenis enzim yang akan menghalang penghasilan vitamin "D" dalam "Macrophages" dan mengakibatkan "Macrophages" menjadi lemah dan tidak aktif.

Maka pada ketika itu, badan kita pula akan menghasilkan"GcMAF" iaitu sejenis protin dalam darah. "GcMAF" akan menolong untuk mengaktifkan semula "Macrophages".
Para pesakit kanser akan mempunyai "Nagalase" yang terlalu banyak dalam badan mereka kerana "Nagalase"dihasilkan oleh virus. Oleh itu, "Macrophages" tidak akan aktif dan tidak dapat melawan penyakit.. Jadi para doktor (yang baik) akan menyuntik "GcMAF" untuk mengaktifkan semula "Macrophages" supaya dapat melawan penyakit kanser.

Anda boleh membeli GcMAF melalui link ini: https://gcmaf.se/


Suntikan VaksinSetiap vaksin (MMR, Tdap, Dtap, Gardasil dan sebagainya) terdapat didalamnya sel manusia yang diambil dari bayi yang mati akibat keguguran. Apabila sel ini disuntik kedalam badan manusia, maka sistem pertahanan badan (immune system) akan menganggapnya sebagai benda asing dan akan menyerang sel tersebut. Apabila ini berlaku, maka sel badan kita juga akan dianggap sebagai benda asing oleh sistem pertahanan badan kita. Maka peluang untuk mendapat penyakit kanser dan juga berbagai penyakit lain adalah tinggi.


Didalam vaksin juga terdapat virus yang telah diubahsuai oleh saintis (yahudi illuminati) dan virus tersebut boleh menyebabkan manusia menjadi bodoh dan tidak mampu untuk mengurus diri sendiri, contohnya ialah penyakit “Autism”.


Virus adalah ciptaan manusia

Kesemua “Virus” yang terdapat di zaman ini contohnya seperti AIDS, SARS, EBOLA, ZIKA, H1NI dan sebagainya adalah ciptaan manusia (yahudi illuminati) dan dibuat didalam makmal. Setiap tahun mereka akan menciptakan suatu “virus” yang baru dan akan menyebarkannya melalui suntikan vaksin yang kononnya untuk “berubat” penyakit tersebut. Sebab itulah “virus” tersebut tidak pernah wujud 100 tahun dulu malah ibu bapa kita juga tidak pernah mendengarnya sewaktu mereka masih kecil.


Penciptaan “virus” tersebut adalah sebahagian daripada “Agenda 21” dari United Nations (UN). Apakah itu “Agenda 21”?

“Agenda 21” ialah untuk “mengurangkan jumlah penduduk dunia” sehingga hanya tinggal 500 juta sahaja. (penduduk bumi kini ialah 7.3 biliion).

Bidang kedoktoran telah digunakan oleh “yahudi illuminati” untuk menjayakan “Agenda 21” dari United Nations.


Kesimpulan

Allah S.W.T. telahpun menciptakan “Cure” atau “Penawar” untuk setiap penyakit. Semuanya terdapat dalam bentuk semulajadi seperti herba-herba, sayur-sayuran dan buah-buahan.
Amalkan memakan herba-herba, sayur-sayuran (yang tidak beracun), dan buah-buahan (yang asli dan bukan GMO).Berikut adalah herba-herba yang sesuai untuk “penawar” penyakit:

1) Darah tinggi (High blood pressure): Bawang putih (garlic), jus limau suam (warm lemon juice), Pisang (banana), tembikai (watermelon), daun rerama (butterfly leaf plant).
2) Sakit kepala (Headaches/Migraine): Halia dan limau (ginger with lemon), Daun pudina (Peppermint).
3) Demam (fever): Jus limau (lemon juice), halia (ginger).
4) Kanser (Cancer): Daun ganja (marijuana), Halia (ginger), bawang putih (garlic), Daun semambu (neem leaves), daun rerama (butterfly leaf plant), Cahaya matahari (sunshine exposure).
5) Sakit mata (eye problem)Air daun sirih (Betel Leaf extract).
6) Cirit-beret (Diarrhea): Bawang putih (Garlic), Daun pegaga (Centella Asiatica).
7) Gastrick: Air kelapa (coconut water), Kurma (dates).
8) Asthma: Pisang (banana), bawang putih (garlic), daun rerama (butterfly leaf plant).
9) Nyanyok (Alzheimer): Minyak kelapa (Coconut oil), Halia (Ginger).
10) Batuk (Cough): Jus nenas (pineapple juice), Bawang putih (garlic).
11) Gout: jus nenas (pineapple juice), daun rerama (butterfly leaf plant).
12) Sakit jantung (heart disease): Bawang putih (garlic), Lobak merah (carrot).
13) Sakit perut (stomach ache): Bawang putih (garlic), halia (ginger).
14) Kencing manis (Diabetes): Bawang putih (garlic), halia (ginger). Daun semambu (neem leaves), daun rerama (butterfly leaf plant), Daun misai kucing (Java tea).
15) Sembelit (Constipation): pisang (banana).
16) Selsema (flu and cold): Bawang putih (garlic), halia (ginger), Cahaya matahari (sunshine exposure).
17) Cholesterol: Bawang putih (garlic), limau (lemon).
18) Malaria: Daun semambu (Neem Leaves)
19) Dengue: Jus daun betik (Papaya leaf juice), daun rerama (butterfly leaf plant).
20) Penyakit buah pinggang (Kidney disease): Daun misai kucing (Java tea).
21) Ubat Tahan Sakit (Paint Killer) : Daun ketum (Kratom plant).

Sumber Rujukan:
https://gcmaf.se/
http://www.naturalnews.com/053748_chemotherapy_death_statistics_truth_about_cancer.html
http://www.historyofvaccines.org/content/articles/human-cell-strains-vaccine-development
http://journeyboost.com/2015/03/27/the-shocking-truth-about-aborted-human-fetal-cells-in-vaccines/
http://www.newparadigm.ws/articles/30-solid-scientific-studies-that-prove-vaccines-cause-autism/
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/10/26/prescription-drugs-number-one-cause-preventable-death-in-us.aspx
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/11/18/drug-companies-are-ranked-in-the-top-100-corporate-criminals-of-the-1990s.aspx
http://www.altmedicinezone.com/herbal-medicine/create-your-very-own-backyard-pharmacy-the-10-most-useful-medicinal-plants-for-your-garden/
http://www.naturalnews.com/053787_OTC_medication_cognitive_impairment_brain_shrinkage.html
http://www.naturalnews.com/053801_cancer_misdiagnosis_media_blackout_chemotherapy.html
http://www.naturalnews.com/053827_human_sacrifice_mandatory_vaccination_elite_ruling_class.html
http://www.naturalblaze.com/2016/05/study-worlds-best-healthcare-fail-medical-errors-now-3rd-leading-cause-of-death-in-us.html
http://investmentwatchblog.com/what-really-scares-big-pharma-people-who-know-how-to-cure-their-own-disease/
http://www.thrivemovement.com/who-killing-healers-and-why.blog
http://investmentwatchblog.com/cancer-screening-mostly-a-psychological-terror-campaign-waged-against-women-to-enrich-cancer-treatment-clinics-warns-doctor/
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia2/ciencia_industrybigpharma188.htm
http://www.naturalnews.com/054201_antibiotic_resistant_superbugs_colistin_natural_antibiotics.html
http://themillenniumreport.com/2016/06/the-vaccine-conspiracy-u-s-government-colludes-with-big-pharma-to-poison-the-america-people-2/
http://www.newparadigm.ws/natural-health/antibiotics-can-stop-the-growth-of-new-brain-cells-and-impair-memory/
http://investmentwatchblog.com/americans-now-spending-billions-on-natural-health-remedies-including-superfoods-and-homeopathy-while-denouncing-big-pharmas-failed-medicine/
http://investmentwatchblog.com/abortion-drugs-found-in-bill-gates-tetanus-vaccine/
http://www.newparadigm.ws/natural-health/the-addiction-conspiracy-how-government-and-big-pharma-created-an-epidemic/
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia2/ciencia_industrybigpharma196.htm
http://www.naturalblaze.com/2016/08/8-reasons-why-your-childs-doctor-pushes-vaccines.html
http://glitch.news/2016-07-01-is-big-pharma-responsible-for-the-mysterious-deaths-of-50-holistic-doctors.html
http://humansarefree.com/2015/11/97-of-time-chemotherapy-does-not-work.html
http://www.newparadigm.ws/natural-health/the-disappearance-of-the-word-cure-from-modern-medicine/
http://www.newparadigm.ws/natural-health/prescription-drugs-doctors-and-drug-companies-create-an-unhealthy-dynamic/
http://www.bibliotecapleyades.net/salud/salud_defeatcancer215.htm
http://www.newparadigm.ws/articles/doctors-murdered-after-discovering-cancer-enzymes-in-vaccines/
http://www.naturalnews.com/054337_vaccines_injury_medically_unnecessary.html
http://www.naturalnews.com/051636_statins_drug_scam_premature_aging.html
http://www.newparadigm.ws/natural-health/prescription-painkillers-kill-far-more-people-than-heroin-and-cocaine/
http://www.newparadigm.ws/my-blogs/10-monumentally-false-claims-made-by-conventional-medicine-about-health/
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia2/ciencia_industrybigpharma204.htm
http://www.newparadigm.ws/natural-health/the-true-history-of-chemotherapy-the-pharmaceutical-monopoly/
http://link.springer.com/article/10.1007/s11011-016-9870-6
http://investmentwatchblog.com/study-proving-vaccines-cause-autism-banned-from-internet/
http://new-paradigm.ws/medical-deception-called-prevention/
https://healthimpactnews.com/2014/the-cancer-industry-is-too-prosperous-to-allow-a-cure/
http://www.newparadigm.ws/natural-health/doctor-sells-practice-in-new-york-buys-new-jersey-farm-to-offer-plant-based-medicine/
http://www.globalresearch.ca/fourteen-lies-that-our-psychiatry-professors-in-medical-school-taught-us-med-students/5575023
http://www.naturalnews.com/2017-03-05-autism-mercury-thimerosal-and-vaccines-natural-news-releases-collection-of-scientific-knowledge-thats-been-suppressed.html
http://themillenniumreport.com/2017/03/attacking-ourselves-top-doctors-reveal-vaccines-turn-our-immune-system-against-us/
http://www.naturalnews.com/2017-04-05-top-5-insane-ingredients-in-todays-vaccines-that-serve-no-purpose-except-to-endanger-the-lives-of-those-foolish-enough-to-get-injected.html
http://www.naturalblaze.com/2017/05/dr-peter-gotzsche-exposes-big-pharma-organized-crime.html
http://www.naturalnews.com/2017-06-15-how-the-mainstream-media-openly-promotes-chemical-violence-against-children-video.html

19 comments:

 1. Local doctors especially muslim must promote these natural medicine to reduce dependence on chemical medicines.

  ReplyDelete
 2. Kunyit hitam penawar bagi sakit cancer Dan penawar bagi banyak penyakit lain.carilah kunyit hitam buat penawar.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Boleh bagi penerangan macam mana nk guna.

   Delete
 3. HDr Razalie Md DanOctober 4, 2016 at 8:41 PM

  It's good for alternative treatment..Prevention better than cures..

  ReplyDelete
 4. Avoid chemically prepared medicine as far as possible

  ReplyDelete
 5. Terima kasih dengan info yang tuan berikan. Semoga tuan bongkarkan lagi kejahatan Freemason dan Illuminati ni. Mereka adalah pengikut Dajjal dan penyembah syaitan..

  ReplyDelete
 6. Terima kasih atas info. amat bermanfaat.

  ReplyDelete
 7. Penyakit ciptaan Allah saudara. Kalau kata virus itu ciptaan manusia adakah saudara mengatakan manusia itu setaraf tuhan..fikir dulu sebelum berhujah..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jawapan untuk soalan anda ada di bawah:
   http://www.trueactivist.com/evidence-mounts-ebola-made-in-the-usa-by-big-pharma-dept-of-defense/

   Delete
 8. assalamualaikum, saya sedang mengambil vitamin c. adakah saya ianya juga berbahaya kepada kesihatan ?

  Terima kasih.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sebarang vitamin yang terdapat dipasaran adalah sintetik (tiruan) dan dibuat dari sumber bahan kimia yang membahayakan kesihatan. Makanlah dari sumber semulajadi seperti sayur-sayuran (organik) dan buah-buahan (bukan GMO). Sentiasalah dedahkan diri anda kepada cahaya matahari kerana itulah sumber vitamin semulajadi.

   Delete
 9. Awesome tһings herе. I'm very glad tⲟ peer your post.
  Thаnk you sso muϲh and I'm taking a l᧐oҝ ahead tо
  touch yoᥙ. Wiⅼl you pleɑse drop me a mail?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for your comment.
   I prefer to be Anonymous.
   I hope you will understand.

   Delete
 10. Hey! Would yoou mind if I share your bblog with my zynga group?

  There's a lot of peoplpe that I think would really enjoy youyr content.
  Please let me know. Thanks

  ReplyDelete
 11. I alwaays spennt my half ann hour to read this web site's articles or
  reviews dailky along with a mug of coffee.

  ReplyDelete
 12. Vеry nice article, eⲭactly wһɑt I ѡas lߋoking fօr.

  ReplyDelete