SIAPAKAH DALANG DISEBALIK “RANSOMWARE VIRUS” DAN APAKAH MOTIF MEREKA?


Pada 12 May 2017 telah berlaku suatu peristiwa yang pelik iaitu seluruh dunia telah diserang oleh sejenis virus Komputer yang digelar “RANSOMWARE VIRUS”.

Virus ini akan menyerang sebarang komputer melalui e-mail yang mengandungi “attachment”. Apabila seseorang individu membuka e-mail tersebut dan “klik” pada “attachment” yang terdapat pada e-mail itu, maka virus “Ransomware” akan menyerang komputer tersebut.


Seluruh file yang terdapat dalam komputer individu tersebut akan hilang atau tidak dapat dibuka. Kemudian akan mucul suatu “info” di skrin komputer tersebut dengan memberitahu kononnya komputer tersebut telah diserang dan jika individu tersebut ingin mendapatkan kembali semua fail yang berada dalam komputer itu, maka hendaklah membayar wang tebusan dalam bentuk “Bitcoin” kepada “hacker” yang menyerang.


Sekiranya individu tersebut tidak layan ugutan tersebut, maka seluruh fail dalam komputer individu tersebut akan hilang.

Kenapa semua ini berlaku dan siapakah dalang disebalik peristiwa “RANSOMWARE” ini?

Mari kita buat penyiasatan……..

“RANSOMWARE VIRUS” ini sebenarnya bukan dibuat oleh orang biasa tetapi telah dibuat oleh “NSA” iaitu “National Security Agency”. Virus ini kemudian telah disebarkan dengan niat jahat ke seluruh dunia.


Apakah tujuannya?

Terdapat 3 sebab kenapa virus “RANSOMWARE” ini disebarkan dengan sengaja.

SEBAB PERTAMA

Microsoft ingin memastikan kesemua pengguna komputer diseluruh dunia supaya menukarkan aplikasi mereka kepada Window 10.


Kenapa Microsoft ingin memastikan kesemua pengguna komputer menukarkan kepada Window 10?

Sebabnya ialah Window 10 mempunyai “agenda jahat” iaitu untuk mencuri atau mengawal segala yang anda taip didalam komputer anda. Setiap huruf yang anda taip didalam komputer akan di hantar ke Microsoft untuk disimpan oleh “mereka”.

Jadi Microsoft akan tahu apa yang anda lakukan didalam komputer anda. Contohnya anda merupakan seorang saintis yang sedang menciptakan sejenis formula baru. Belum sempat anda habis siapkan “assignment” anda, Microsoft telahpun mendapatkan formula anda. Jika anda seorang penulis buku, belum sempat anda siapkan tulisan buku anda, Microsoft telahpun mengeluarkan atau mencetak buku tulisan anda tanpa memberitahu anda. Anda tidak boleh sembunyikan suatu apapun daripada diketahui oleh Microsoft.


SEBAB KEDUA

Mereka handak menghalang penggunaan wang “Bitcoin”.

Didalam peristiwa “Ransomware” ini, penjenayah hendakkan wang tebusan dalam bentuk “Bitcoin”. Kenapakah mereka memilih "Bitcoin"? Anda ingin tahu jawapannya?

Jacob Rothschild amat benci kepada sistem “Bitcoin” kerana ini akan menghalang mereka daripada menguasai sistem kewangan di seluruh dunia.


Siapakah dia Jacob Rothschild?

Dia adalah pemilik Bank Dunia dan juga pemilik Bank Negara di semua negara termasuk Bank Negara Malaysia. Setiap peperangan yang berlaku di dunia ini adalah atas arahan Jacob Rothschild. Setiap bencana yang melanda dunia ini adalah atas arahan Jacob Rothschild.


Duit yang ada pada anda dan juga diseluruh dunia adalah dicetak oleh Rothschilds. Sebab itu “mereka” ingin memastikan supaya wang “Bitcoin” tidak lagi digunakan oleh sesiapapun.


SEBAB KETIGA

Microsoft inginkan kesemua fail anda disimpan di dalam “Cloud”. Ini adalah supaya setiap fail anda, gambar anda dan dokumen anda akan diketahui oleh Microsoft. Ini memudahkan “mereka” untuk mengenal anda dengan lebih terperinci. Tidak ada sebarang “Privacy” lagi.


KESIMPULAN

Yahudi Illuminati hendak mengawal segala aktiviti yang dilakukan oleh seluruh penduduk dunia termasuk setiap perkataan yang mereka taip didalam komputer dan juga setiap dokumen yang di simpan didalam komputer mereka.


Sumber Rujukan:

4 comments:

 1. ada kebenarannya apa yg admin tulis tapi mungkin ada lagi sebab2 lain, mungkin boleh dibuat penyiasatan yg lebih lanjut lagi...

  ReplyDelete
  Replies
  1. sama juga dgn virus STUXNET, yang dirancang untuk musnah kan sistem mekanikal dalam stesen nuklear Iran. Virus dicipta oleh NSA Amerika, dan dilepaskan ke Iran melalui agen Mosaad melalui thumdrive percuma. Virus STIXNET berjaya merosakkan bebnerapa komponen dalam stesen nuklear Iran, tetapi tersebar ke seluruh dunia. Akhir nya senjata yang dibuat untuk bunuh musuh, makan balik pada tuan mya.

   Delete
 2. lawatan presiden Amerika , Donald J.Trump ke Israel baru2 ini mengukuhkan lagi kedudukan Yahudi Iluminiti...

  ReplyDelete