JANGAN BERMAIN API DENGAN KOREA UTARA.


Pada bulan Februari 2017, 5 orang lelaki dari Korea Utara telah ditugaskan oleh Kim Jong Un iaitu pemimpin tertinggi Korea Utara untuk membunuh abang tirinya Kim Jong Nam yang berada di Malaysia. Kim Jong Nam telah dihalau oleh adiknya Kim Jong Un kerana takut abangnya akan merampas kuasa.


Mereka berlima telah berlepas dari Korea Utara secara berasingan dan datang ke Malaysia juga secara berasingan dalam tempoh 4 hari. Di Kuala lumpur, mereka tinggal di sebuah kondo di jalan Kuchai Lama. 

Mereka telah mengarahkan 2 orang perempuan untuk melaksanakan misi membunuh Kim Jong Nam. Pada 13 Februari 2017, Kim Jong Nam telah dibunuh di KLIA (Kuala Lumpur International Airport) oleh 2 orang wanita dengan cara menyemburkan racun “VX nerve” ke arah mukanya.


Selepas berjaya membunuh Kim Jong Nam, Empat lelaki tersebut telah melarikan diri ke Indonesia dan seorang ke Dubai. Hanya 2 perempuan tersebut yang berjaya ditangkap.


Pihak polis di Kuala Lumpur telah mula membuat penyiasatan terhadap kes ini dan telah memulakan pembedahan (autopsy) ke atas mayat Kim Jong Nam walaupun dibantah oleh Korea Utara. Kim Jong Un hendakkan mayat abangnya dikembalikan ke Korea Utara tanpa autopsy. Tetapi pihak Malaysia membantah. 

Kenapakah pihak berkuasa Malaysia berkeras dan tidak mahu tunduk pada permintaan Korea Utara? Anda ingin tahu jawapannya?

Mari kita buat penyiasatan……….       
                
APAKAH PERBEZAAN DI ANTARA PEMBUNUHAN KIM JONG NAM DENGAN PEMBUNUHAN ALTANTUYA SHAARIIBUU?


Pada tahun 2006, Malaysia telah digemparkan oleh kes pembunuhan seorang wanita Mongolia yang bernama Altantuya Shaariibuu. Mangsa merupakan seorang penterjemah / jurubahasa dan terlibat didalam urusan membeli kapal selam Scorpene diantara kerajaan Malaysia dengan DCNS iaitu sebuah syarikat pembuat kapal selam di Perancis. Beliau dibunuh kerana meminta duit upahnya yang telah dijanjikan sebanyak RM500,000. Mayatnya telah diletupkan dengan menggunakan bom C4.


Pihak polis hanya berjaya menangkap 2 orang pegawai keselamatan peribadi kepada seorang individu yang mempunyai kedudukan tinggi di Malaysia. Tetapi pihak polis langsung tidak menangkap orang yang memberikan arahan untuk membunuh Altantuya. Malah perbicaraan kes ini di mahkamah hanyalah sekadar drama untuk menutup kes dengan cepat seolah-olah tidak ada sistem undang-undang. Banyak bukti-bukti yang penting telah dilupuskan.


Ini adalah kerana orang yang memberikan arahan untuk membunuh Altantuya adalah seorang individu yang mempunyai kedudukan yang tinggi di Malaysia dan dia juga adalah proxy kepada yahudi illuminati. Oleh itu, Media tempatan dan antarabangsa tidak mendedahkan identiti sebenar si pembunuh.

Tetapi dalam kes pembunuhan Kim Jong Nam pada tahun 2017, orang yang memberikan arahan untuk membunuh adalah seorang pemimpin tertinggi Korea Utara iaitu Kim Jong-un. Dan dia pula adalah musuh ketat kepada yahudi illuminati.


Sebab itulah kes ini dipandang serius dan penting kerana mendapat arahan dari yahudi illuminati. Kes ini akan disiasat dengan penuh teliti walaupun sehingga ke lubang cacing. Undang-undang yang telah mati ketika perbicaraan kes Altantuya kini dengan cepat di hidupkan kembali undang-undang tersebut untuk kes Kim Jong Nam.

Sebab itu kes ini menjadi hangat di media tempatan dan antarabangsa sebab kesemua media adalah dikawal oleh yahudi illuminati.

KENAPA KOREA UTARA MENJADI MUSUH KETAT YAHUDI ILLUMINATI?

Korea Utara adalah salah satu negara yang menjadi target utama yahudi illuminati. Terdapat 4 negara yang masih menjadi musuh ketat kepada yahudi illuminati iaitu negara Iran, Syria, Korea Utara dan Cuba. Kenapa 4 negara tersebut dibenci oleh yahudi illuminati? Jawapannya ialah kerana 4 negara tersebut tidak ada Bank yang dimiliki oleh Jacob Rothschild.


Siapakah dia Jacob Rothshild?

Dia adalah pemilik Bank Dunia dan juga pemilik Bank Negara di semua negara termasuk Bank Negara Malaysia. Setiap peperangan yang berlaku di dunia ini adalah atas arahan dari Jacob Rothschild. Setiap bencana yang melanda dunia ini adalah atas arahan Jacob Rothschild.

Jacob Rothschild ingin memastikan negara Korea Utara tunduk kepadanya. Jadi dia akan melaksanakan apa sahaja agenda untuk mencapai tujuannya walaupun terpaksa berperang dengan Korea Utara.


BAGAIMANAKAH PEMBUNUHAN KIM JONG NAM BOLEH MENJAYAKAN AGENDA JAHAT JACOB ROTHSCHILD?

Media di seluruh dunia adalah dikawal oleh yahudi illuminati. Pembunuhan Kim Jong Nam adalah suatu hadiah istimewa kepada yahudi illuminati untuk memburuk-burukkan Korea Utara. Malah pihak yahudi illuminati telah pun mempersiapkan pasukan tenteranya di Korea Selatan untuk menyerang Korea Utara sejak berpuluh tahun tetapi belum lagi berpeluang untuk menyerang Korea Utara. Mereka hanya menunggu peluang yang terbaik.


APAKAH YANG PATUT MALAYSIA LAKUKAN UNTUK MENGELAK DARI BERLAKUNYA SEBARANG PEPERANGAN?

Korea Utara mempunyai senjata Nuklear dan berjuta-juta manusia akan terbunuh jika peperangan meletus dengan Korea Utara. Tolong jangan buat provokasi dengan Korea Utara. Serahkan kembali mayat Kim Jong Nam kepada pihak Korea Utara. Biar mereka yang uruskan mayat tersebut.

Jangan jadi boneka kepada yahudi illuminati.


Sumber rujukan:

No comments:

Post a Comment