“AGENDA JAHAT” DI DALAM INDUSTRI PERUBATAN MODEN


"ARTIKEL INI BUKAN UNTUK MENGHINA PARA DOKTOR. TUJUAN SEBENAR ARTIKEL INI ADALAH UNTUK MEMBONGKAR KEMUNGKARAN YANG BERLAKU DI DALAM INDUSTRI PERUBATAN MODEN." 

Tahukah anda bahawa Industri perubatan moden merupakan industri yang kedua terbesar didunia selepas industri minyak mentah? Purata pendapatan tahun 2017 untuk industri perubatan ialah melebihi USD 3.5 Trillion.

Oleh kerana matlamat sebenar industri perubatan adalah untuk mengaut keuntungan, maka jangan berharap mereka akan “menyembuhkan” penyakit anda. Anda adalah “pelanggan tetap” mereka.


Perkataan “Cure” atau “Penawar” adalah suatu istilah yang “DI HARAMKAN” didalam kamus kedoktoran dan mereka hanya mahu menggunakan perkataan “Treatment” atau “Rawatan”.

Di dalam Bahasa Greek, perkataan “Pharmacy” bermaksud “SIHIR”. Kenapa jadi begitu?


Ubat Sintetik (Tiruan)

Setiap ubat yang dibuat oleh syarikat perubatan (BIG PHARMA) adalah dari jenis sintetik iaitu tiruan (bukan dari bahan semulajadi). Bahan-bahan yang digunakan oleh mereka terdiri dari kimia dan racun yang amat merbahaya.

(BIG PHARMA)

Ubat tersebut dicipta untuk menghilangkan kesan-kesan sampingan akibat sesuatu penyakit dan bukannya untuk menyembuhkan penyakit. Contohnya ialah ubat untuk penyakit kencing manis. Ubat kencing manis hanya akan mengurangkan tahap kencing manis tersebut dan bukannya menyembuhkan penyakit kencing manis. Sebab itu para pesakit terpaksa makan ubat untuk sepanjang hayat mereka.

Malah ubat kencing manis tersebut juga akan memberi kesan buruk sehingga mengakibatkan penyakit lain pula akan muncul. Begitulah seterusnya sehingga pesakit tersebut meninggal dunia.


Antibiotics

Antibiotics ialah sejenis ubat yang akan membunuh kesemua bakteria (yang baik dan jahat) didalam badan kita. Ini akan memberi peluang kepada bakteria jahat untuk bertambah didalam badan kerana tidak ada keseimbangan. Akibatnya ialah kita akan mudah mendapat penyakit seperti kanser, kerosakan buah pinggang dan sebagainya.

Antibiotics juga boleh mengakibatkan masaalah hilang ingatan atau digelar sebagai “memory loss”.  

Bawang putih (garlic) merupakan Antibiotics yang semulajadi dan telah digunakan sejak beribu-ribu tahun untuk mengubati berbagai jenis penyakit. Amalkan memakan Antibiotics semulajadi iaitu bawang putih (garlic). Antibiotics semula jadi (bawang putih) tidak ada sebarang kesan sampingan untuk kesihatan.


Chemotherapy

Penyakit kanser merupakan punca pendapatan utama industri perubatan moden. Sebenarnya telahpun ada banyak cara semulajadi untuk menyembuhkan penyakit kanser tetapi tidak dibenarkan oleh industri perubatan moden (BIG PHARMA).

Chemotherapy digunakan oleh para doktor untuk “rawatan” pesakit kanser. TETAPI chemotherapy mempunyai kesan sampingan yang sungguh dahsyat iaitu ia akan membunuh sel-sel yang sihat, membunuh pesakit dengan cepat, kerosakan sistem pertahanan badan (immune system), dan banyak lagi.


Apabila pesakit kanser itu mati selepas proses Chemotherapy, maka para doktor akan menyalahkan penyakit kanser tersebut dan bukan menyalahkan Chemotherapy.
Chemotherapy merupakan punca keuntungan nombor 1 kepada hospital dan klinik. Dari setiap 100 pesakit, 97 pesakit akan mati kerana Chemotherapy. Hanya 2% hingga 3% sahaja yang akan hidup selepas rawatan Chemotherapy.

GcMAF

Para doktor (yang jahat) amat takut sekiranya pesakit kanser tahu tentang “GcMAF” iaitu rawatan yang menggunakan sejenis protin dalam darah.

Oleh kerana rawatan GcMAF adalah sungguh murah maka para doktor (yang jahat) amat menentang penggunaan GcMAF untuk merawat pesakit kanser.

Di Amerika, lebih dari 50 doktor yang menggunakan “GcMAF” telah dibunuh oleh MAFIA PERUBATAN yang didalangi oleh FDA dan syarikat-syarikat perubatan besar (BIG PHARMA).

Bagaimanakah “GcMAF” melawan kanser?


"Macrophages" adalah "Ketua" dalam sistem pertahanan badan dan akan sentiasa memberikan arahan kepada "Tentera"(immune system), untuk melawan virus.
Virus pula akan menghasilkan "Nagalase" iaitu sejenis enzim yang akan menghalang penghasilan vitamin "D" dalam "Macrophages" dan mengakibatkan "Macrophages" menjadi lemah dan tidak aktif.

Maka pada ketika itu, badan kita pula akan menghasilkan"GcMAF" iaitu sejenis protin dalam darah. "GcMAF" akan menolong untuk mengaktifkan semula "Macrophages".
Para pesakit kanser akan mempunyai "Nagalase" yang terlalu banyak dalam badan mereka kerana "Nagalase"dihasilkan oleh virus. Oleh itu, "Macrophages" tidak akan aktif dan tidak dapat melawan penyakit.. Jadi para doktor (yang baik) akan menyuntik "GcMAF" untuk mengaktifkan semula "Macrophages" supaya dapat melawan penyakit kanser.

Anda boleh membeli GcMAF melalui link ini: https://gcmaf.se/


Suntikan VaksinSetiap vaksin (MMR, Tdap, Dtap, Gardasil dan sebagainya) terdapat didalamnya sel manusia yang diambil dari bayi yang mati akibat keguguran. Apabila sel ini disuntik kedalam badan manusia, maka sistem pertahanan badan (immune system) akan menganggapnya sebagai benda asing dan akan menyerang sel tersebut. Apabila ini berlaku, maka sel badan kita juga akan dianggap sebagai benda asing oleh sistem pertahanan badan kita. Maka peluang untuk mendapat penyakit kanser dan juga berbagai penyakit lain adalah tinggi.


Didalam vaksin juga terdapat virus yang telah diubahsuai oleh saintis (yahudi illuminati) dan virus tersebut boleh menyebabkan manusia menjadi bodoh dan tidak mampu untuk mengurus diri sendiri, contohnya ialah penyakit “Autism”.


Virus adalah ciptaan manusia

Kesemua “Virus” yang terdapat di zaman ini contohnya seperti AIDS, SARS, EBOLA, ZIKA, H1NI dan sebagainya adalah ciptaan manusia (yahudi illuminati) dan dibuat didalam makmal. Setiap tahun mereka akan menciptakan suatu “virus” yang baru dan akan menyebarkannya melalui suntikan vaksin yang kononnya untuk “berubat” penyakit tersebut. Sebab itulah “virus” tersebut tidak pernah wujud 100 tahun dulu malah ibu bapa kita juga tidak pernah mendengarnya sewaktu mereka masih kecil.


Penciptaan “virus” tersebut adalah sebahagian daripada “Agenda 21” dari United Nations (UN). Apakah itu “Agenda 21”?

“Agenda 21” ialah untuk “mengurangkan jumlah penduduk dunia” sehingga hanya tinggal 500 juta sahaja. (penduduk bumi kini ialah 7.3 biliion).

Bidang kedoktoran telah digunakan oleh “yahudi illuminati” untuk menjayakan “Agenda 21” dari United Nations.


Kesimpulan

Allah S.W.T. telahpun menciptakan “Cure” atau “Penawar” untuk setiap penyakit. Semuanya terdapat dalam bentuk semulajadi seperti herba-herba, sayur-sayuran dan buah-buahan.
Amalkan memakan herba-herba, sayur-sayuran (yang tidak beracun), dan buah-buahan (yang asli dan bukan GMO).


Berikut adalah herba-herba yang sesuai untuk “penawar” penyakit:

1) Darah tinggi (High blood pressure): Bawang putih (garlic), jus limau suam (warm lemon juice), Pisang (banana), tembikai (watermelon), daun rerama (butterfly leaf plant), Air kelapa (coconut water). 
2) Sakit kepala (Headaches/Migraine): Halia dan limau (ginger with lemon), Daun pudina (Peppermint).
3) Demam (fever): Jus limau (lemon juice), halia (ginger).
4) Kanser (Cancer): Daun ganja (marijuana), Halia (ginger), bawang putih (garlic), Daun semambu (neem leaves), daun rerama (butterfly leaf plant), Cahaya matahari (sunshine exposure).
5) Sakit mata (eye problem)Air daun sirih (Betel Leaf extract).
6) Cirit-beret (Diarrhea): Bawang putih (Garlic), Daun pegaga (Centella Asiatica).
7) Gastrick: Air kelapa (coconut water), Kurma (dates).
8) Asthma: Pisang (banana), bawang putih (garlic), daun rerama (butterfly leaf plant).
9) Nyanyok (Alzheimer): Minyak kelapa (Coconut oil), Halia (Ginger).
10) Batuk (Cough): Jus nenas (pineapple juice), Bawang putih (garlic).
11) Gout: jus nenas (pineapple juice), daun rerama (butterfly leaf plant).
12) Sakit jantung (heart disease): Bawang putih (garlic), Lobak merah (carrot).
13) Sakit perut (stomach ache): Bawang putih (garlic), halia (ginger).
14) Kencing manis (Diabetes): Bawang putih (garlic), halia (ginger). Daun semambu (neem leaves), daun rerama (butterfly leaf plant), Daun misai kucing (Java tea).
15) Sembelit (Constipation): pisang (banana).
16) Selsema (flu and cold): Bawang putih (garlic), halia (ginger), Cahaya matahari (sunshine exposure).
17) Cholesterol: Bawang putih (garlic), limau (lemon).
18) Malaria: Daun semambu (Neem Leaves)
19) Dengue: Jus daun betik (Papaya leaf juice), daun rerama (butterfly leaf plant).
20) Penyakit buah pinggang (Kidney disease): Daun misai kucing (Java tea).
21) Ubat Tahan Sakit (Paint Killer) : Daun ketum (Kratom plant).

Sumber Rujukan:
https://gcmaf.se/
http://www.naturalnews.com/053748_chemotherapy_death_statistics_truth_about_cancer.html
http://www.historyofvaccines.org/content/articles/human-cell-strains-vaccine-development
http://journeyboost.com/2015/03/27/the-shocking-truth-about-aborted-human-fetal-cells-in-vaccines/
http://www.newparadigm.ws/articles/30-solid-scientific-studies-that-prove-vaccines-cause-autism/
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/10/26/prescription-drugs-number-one-cause-preventable-death-in-us.aspx
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/11/18/drug-companies-are-ranked-in-the-top-100-corporate-criminals-of-the-1990s.aspx
http://www.altmedicinezone.com/herbal-medicine/create-your-very-own-backyard-pharmacy-the-10-most-useful-medicinal-plants-for-your-garden/
http://www.naturalnews.com/053787_OTC_medication_cognitive_impairment_brain_shrinkage.html
http://www.naturalnews.com/053801_cancer_misdiagnosis_media_blackout_chemotherapy.html
http://www.naturalnews.com/053827_human_sacrifice_mandatory_vaccination_elite_ruling_class.html
http://www.naturalblaze.com/2016/05/study-worlds-best-healthcare-fail-medical-errors-now-3rd-leading-cause-of-death-in-us.html
http://investmentwatchblog.com/what-really-scares-big-pharma-people-who-know-how-to-cure-their-own-disease/
http://www.thrivemovement.com/who-killing-healers-and-why.blog
http://investmentwatchblog.com/cancer-screening-mostly-a-psychological-terror-campaign-waged-against-women-to-enrich-cancer-treatment-clinics-warns-doctor/
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia2/ciencia_industrybigpharma188.htm
http://www.naturalnews.com/054201_antibiotic_resistant_superbugs_colistin_natural_antibiotics.html
http://themillenniumreport.com/2016/06/the-vaccine-conspiracy-u-s-government-colludes-with-big-pharma-to-poison-the-america-people-2/
http://www.newparadigm.ws/natural-health/antibiotics-can-stop-the-growth-of-new-brain-cells-and-impair-memory/
http://investmentwatchblog.com/americans-now-spending-billions-on-natural-health-remedies-including-superfoods-and-homeopathy-while-denouncing-big-pharmas-failed-medicine/
http://investmentwatchblog.com/abortion-drugs-found-in-bill-gates-tetanus-vaccine/
http://www.newparadigm.ws/natural-health/the-addiction-conspiracy-how-government-and-big-pharma-created-an-epidemic/
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia2/ciencia_industrybigpharma196.htm
http://www.naturalblaze.com/2016/08/8-reasons-why-your-childs-doctor-pushes-vaccines.html
http://glitch.news/2016-07-01-is-big-pharma-responsible-for-the-mysterious-deaths-of-50-holistic-doctors.html
http://humansarefree.com/2015/11/97-of-time-chemotherapy-does-not-work.html
http://www.newparadigm.ws/natural-health/the-disappearance-of-the-word-cure-from-modern-medicine/
http://www.newparadigm.ws/natural-health/prescription-drugs-doctors-and-drug-companies-create-an-unhealthy-dynamic/
http://www.bibliotecapleyades.net/salud/salud_defeatcancer215.htm
http://www.newparadigm.ws/articles/doctors-murdered-after-discovering-cancer-enzymes-in-vaccines/
http://www.naturalnews.com/054337_vaccines_injury_medically_unnecessary.html
http://www.naturalnews.com/051636_statins_drug_scam_premature_aging.html
http://www.newparadigm.ws/natural-health/prescription-painkillers-kill-far-more-people-than-heroin-and-cocaine/
http://www.newparadigm.ws/my-blogs/10-monumentally-false-claims-made-by-conventional-medicine-about-health/
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia2/ciencia_industrybigpharma204.htm
http://www.newparadigm.ws/natural-health/the-true-history-of-chemotherapy-the-pharmaceutical-monopoly/
http://link.springer.com/article/10.1007/s11011-016-9870-6
http://investmentwatchblog.com/study-proving-vaccines-cause-autism-banned-from-internet/
http://new-paradigm.ws/medical-deception-called-prevention/
https://healthimpactnews.com/2014/the-cancer-industry-is-too-prosperous-to-allow-a-cure/
http://www.newparadigm.ws/natural-health/doctor-sells-practice-in-new-york-buys-new-jersey-farm-to-offer-plant-based-medicine/
http://www.globalresearch.ca/fourteen-lies-that-our-psychiatry-professors-in-medical-school-taught-us-med-students/5575023
http://www.naturalnews.com/2017-03-05-autism-mercury-thimerosal-and-vaccines-natural-news-releases-collection-of-scientific-knowledge-thats-been-suppressed.html
http://themillenniumreport.com/2017/03/attacking-ourselves-top-doctors-reveal-vaccines-turn-our-immune-system-against-us/
http://www.naturalnews.com/2017-04-05-top-5-insane-ingredients-in-todays-vaccines-that-serve-no-purpose-except-to-endanger-the-lives-of-those-foolish-enough-to-get-injected.html
http://www.naturalblaze.com/2017/05/dr-peter-gotzsche-exposes-big-pharma-organized-crime.html
http://www.naturalnews.com/2017-06-15-how-the-mainstream-media-openly-promotes-chemical-violence-against-children-video.html
https://www.cancertutor.com/gcmaf-potential-cure/

55 comments:

 1. Local doctors especially muslim must promote these natural medicine to reduce dependence on chemical medicines.

  ReplyDelete
 2. Kunyit hitam penawar bagi sakit cancer Dan penawar bagi banyak penyakit lain.carilah kunyit hitam buat penawar.

  ReplyDelete
 3. HDr Razalie Md DanOctober 4, 2016 at 8:41 PM

  It's good for alternative treatment..Prevention better than cures..

  ReplyDelete
 4. Avoid chemically prepared medicine as far as possible

  ReplyDelete
 5. Terima kasih dengan info yang tuan berikan. Semoga tuan bongkarkan lagi kejahatan Freemason dan Illuminati ni. Mereka adalah pengikut Dajjal dan penyembah syaitan..

  ReplyDelete
 6. Terima kasih atas info. amat bermanfaat.

  ReplyDelete
 7. Penyakit ciptaan Allah saudara. Kalau kata virus itu ciptaan manusia adakah saudara mengatakan manusia itu setaraf tuhan..fikir dulu sebelum berhujah..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jawapan untuk soalan anda ada di bawah:
   http://www.trueactivist.com/evidence-mounts-ebola-made-in-the-usa-by-big-pharma-dept-of-defense/

   Delete
  2. Kalau begitu cuba jawab soalan saya wahai saudara:

   Siapakah yang menciptakan kerusi, rumah dan kereta? Manusia atau binatang? Adakah yg menciptakan rumah2 kereta dan sebagainya adalah setanding dengan Allah?

   Fikir2kanlah jawapannya

   Delete
  3. Mengaji tak habis tp berkokok terlebih sgt.

   Delete
  4. Dunia ini terjadi ada asbab lah bro....kalau vaksin tu di cucuk dalam bdn manusia maka ciptaan allah itu tidak sempurna ke ???

   Delete
 8. assalamualaikum, saya sedang mengambil vitamin c. adakah saya ianya juga berbahaya kepada kesihatan ?

  Terima kasih.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sebarang vitamin yang terdapat dipasaran adalah sintetik (tiruan) dan dibuat dari sumber bahan kimia yang membahayakan kesihatan. Makanlah dari sumber semulajadi seperti sayur-sayuran (organik) dan buah-buahan (bukan GMO). Sentiasalah dedahkan diri anda kepada cahaya matahari kerana itulah sumber vitamin semulajadi.

   Delete
 9. Awesome tһings herе. I'm very glad tⲟ peer your post.
  Thаnk you sso muϲh and I'm taking a l᧐oҝ ahead tо
  touch yoᥙ. Wiⅼl you pleɑse drop me a mail?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for your comment.
   I prefer to be Anonymous.
   I hope you will understand.

   Delete
 10. Hey! Would yoou mind if I share your bblog with my zynga group?

  There's a lot of peoplpe that I think would really enjoy youyr content.
  Please let me know. Thanks

  ReplyDelete
 11. I alwaays spennt my half ann hour to read this web site's articles or
  reviews dailky along with a mug of coffee.

  ReplyDelete
 12. Vеry nice article, eⲭactly wһɑt I ѡas lߋoking fօr.

  ReplyDelete
 13. I feel thijs is among the most vital informmation for me.

  And i am happy studying your article. But wanna observation on some basic things,
  The site style is perfect, the articles iis in reality excellent : D.
  Excellent process, cheers

  ReplyDelete
 14. My relatives all the time say that I am killing my time here at web, except I know I am getting
  experience every day by reading thes nice content.

  ReplyDelete
 15. Hi would youu mind letting me know which webhost you're working with?
  I've loaded your blog inn 3 different browsers and I must
  say this blog loads a lot faster then most. Can you suggtest a good web hosting
  provider at a honest price? Thank you, I appreciate it!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for your comment.
   You are searching for a good web hosting?
   Please read this:
   https://www.webhostingbest10.com/

   Delete
 16. These are actually wondrful ideas in about blogging.

  You have toucheed some fastidious factors here.
  Any way keep up wrinting.

  ReplyDelete
 17. I have to thank you for tthe efforts you have put iin writing this blog.
  I really hope to check out thee sae high-grade blog posts fromm you later on ass well.
  In truth, your creative writing abilities has encouraged mee to get my very
  own blog now ;)

  ReplyDelete
 18. Nice replies in return of this matter with soilid
  arguments and explaining everything concerning that.

  ReplyDelete
 19. Hi there, just wanyed tto mention, I loved this post. It was inspiring.
  Keep on posting!

  ReplyDelete
 20. Ahaa, its fastidious dialogue regarding this post at this place at this web site, I have read all that, so
  now me also commenting at this place.

  ReplyDelete
 21. Hello my family member! I wish to say that this article is awesome,
  great written and include almost all significant infos.
  I'd like to look extra posts lke this .

  ReplyDelete
 22. Hi, I check your blogs on a regular basis. Your story-telling style is witty, keep
  up the good work!

  ReplyDelete
 23. I always emailed this web site post page to all my
  contacts, because if lke to read it then my links will too.

  ReplyDelete
 24. I think this is onee of the mos inportant iinfo for me.
  Andd i'm glad reading your article. But should remark on few general things, The
  site style is perfect, the articles is really nice : D.
  Good job, cheers

  ReplyDelete
 25. If some one desires to be updated with newest technologies after that he
  must be pay a quick visit this site and be up to date everyday.

  ReplyDelete
 26. Good site you've got here.. It's difficult too find good
  quality writing like yours these days. I really appreciate people like you!
  Take care!!

  ReplyDelete
 27. Have you ever considered about including a little bit more than just your
  articles? I mean, what you say is important and everything.

  However think of if you added some great visuals or videro clips to give your posts more, "pop"!
  Your content is excellent but wikth pics and videos, this site could undniably be one of the most beneficial in its niche.
  Amazing blog!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for your comment.
   This is just my "Back Up" Blog.
   You can read my "Original" Blog at this link:
   http://bumiyangtercinta.blogspot.com/

   Delete
 28. Why users still use tto read nnews papers when in this technological globe
  thhe whole thing is accessible oon web?

  ReplyDelete
 29. Pretty nice post. I just stumkbled upon your blog and wished to say
  that I have truly enjoyed surfing around your blog posts.
  In anny case I will be subscribing tto your feed and I hope you
  write gain very soon!

  ReplyDelete
 30. Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed!
  Very useful information specially the last part :) I care for
  sych info much. I was lloking for this particular info for a long time.

  Thank you andd good luck.

  ReplyDelete
 31. Good day! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay.
  I'm absolutely enjoying your blog and look forward to new posts.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for your comment.
   I did not use twitter.
   Sorry.

   Delete
 32. Thank you for another informative website. The place else
  may just I am getting thwt kind oof information written in such an ideal means?
  I've a undertaking that I am simply now operating on, and I have been at the look out for such info.

  ReplyDelete
 33. Hi! Do you know if they make anny plugins to help with SEO?

  I'm trying to get my blog to rank ffor some targeted keywords but I'm not seeing very gold gains.

  If you know of any please share. Appreciate it!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sorry. I am not expert on that.
   Maybe you can do some research regarding this matter.

   Delete
 34. It's remarkable in support off mee to have a site, which is beneficial in favor of my experience.
  thahks admin

  ReplyDelete
 35. We stumbled over here from a different website and tought I might check things out.
  I like what I see so now i'm following you. Look forward
  tto looking over your web pae forr a second time.

  ReplyDelete
 36. After I originally left a comment I appear to hve clicked the -Notify mme when new comments are added- checkbox and now ach time a comment
  is added I gget 4 emails with thee same comment. There has to be a means you
  are able to remove me from thyat service? Thanks a lot!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sorry.
   I am not expert on that.
   Maybe you can click the unsubscribe checkbox.
   I hope that will work.

   Delete
 37. bagaimana pula dengan vitamin Shaklee?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sebarang vitamin yang terdapat dipasaran adalah sintetik (tiruan) dan dibuat dari sumber bahan kimia yang membahayakan kesihatan. Makanlah dari sumber semulajadi seperti sayur-sayuran (organik) dan buah-buahan (bukan GMO). Sentiasalah dedahkan diri anda kepada cahaya matahari kerana itulah sumber vitamin semulajadi.

   Delete
 38. Madu ubat segala penyakit,
  Habatus sauda,
  Zaitun. .

  Rawat lah cara Islam.. Pasti selamat. .

  ReplyDelete
 39. Buy Herbal Care Products online. We provide Natural Herbal Remedies, health and skin diseases information. Natural herbal products use men and women without side effects.

  ReplyDelete