TERBONGKARNYA MISTERI PESAWAT MH370 DAN MH17


8 March 2014

00.35 pagi: Pesawat penerbangan Malaysia (MAS) MH370 yang membawa 227 penumpang dan 12 orang anak kapal telah berlepas dari Lapangan terbang KLIA dan dijadualkan akan sampai ke Beijing pada pukul 6.30 pagi.

1.19 pagi: MH370 sempat berhubung dengan menara kawalan di KLIA untuk kali yang terakhir.

1.35 pagi: Sejam selepas berlepas, Pesawat MH370 telah dirampas oleh Mossad (Ejen Perisikan Israel) dengan menggunakan alat kawalan jauh dari pesawat tentera yang digelar AWACS.
Semua pesawat Boeing telahpun dipasang sejenis chip yang digelar “QRS-11 gyro chip”. ini memudahkan pesawat dikawal melalui alat kawalan jauh.

Pesawat tentera AWACS

Pesawat tentera AWACS itu telah berjaya mengawal keseluruhan kapal terbang MH370 dengan menggunakan alat kawalan jauh dan kemudian mula memusingkan MH370 ke arah lautan hindi.


2.00 pagi: Fariq Abdul Hamid iaitu pembantu juruterbang pesawat MH370 telah cuba menghubungi seseorang menerusi panggilan telefon ketika pesawat tersebut terbang serendah 5000 kaki di ruang udara Pulau Pinang pada hari tersebut. Difahamkan pesawat Boeing 777-200 ER itu terbang pada ketinggian yang cukup rendah bagi membolehkan isyarat telefon bimbit dikesan oleh pemancar telekomunikasi di darat. Panggilan tersebut bagaimanapun terputus sebelum sambungan berjaya dilakukan.


4.00 pagi: Para penduduk di kepulauan Maldives telah memberitahu kepada para pemberita bahawa mereka telah melihat sebuah kapal terbang yang terbang terlalu rendah dan mereka mengatakan bahawa warnanya sama seperti pesawat MAS (Malaysian Airline System).


6.00 pagi: Pesawat MH370 dan juga pesawat tentera AWACS telah mendarat di pulau Diego Garcia.
Diego Garcia terletak di Lautan Hindi dan juga merupakan pengkalan ketenteraan laut Amerika Syarikat. Luas wilayah tersebut sekitar 60 km².

Pulau Diego Garcia
 Landasan kapal terbang di Diego Garcia

6.30 pagi: Para penumpang MH370  yang berjumlah 239 orang itu telah ditawan dan dimasukkan kedalam penjara yang terdapat disitu. Mata mereka telah ditutup serta telah diberi dadah untuk "mendiamkan" mereka.


"Bangunan Hitam" di gambar diatas menunjukkan lokasi penjara di Diego Garcia.


20 Penumpang MH370 terdiri dari pekerja Freescale Semiconductor


Terdapat 20 penumpang MH370 yang terdiri daripada pekerja di syarikat Freescale Semiconductor. Diantara mereka terdapat 4 orang yang memegang hakcipta ataupun 'Patent' yang baru didaftarkan mereka. 

'Patent' yang baru didaftarkan itu berada dibawah pegangan 5 individu dengan setiap individu menguasai 20% dari royalti.

Dimana 20% dikuasai oleh Peidong Wang, dari Freescale Semiconductor of Suzhou, China, 
20% dikuasai oleh Zhijun Chen, juga dari Freescale Semiconductor of Suzhou, China.
20% dikuasai oleh Zhihong Cheng, dari Freescale Semiconductor of Suzhou, China, 
20% Li Ying, dari Freescale Semiconductor of Suzhou, China 
dan Freescale Semiconductor sendiri 20%..

Jika salah seorang dari di atas terbunuh atau hilang maka ianya tetap akan dibahagikan sama rata.. dan jika empat dari lima itu terbunuh atau hilang maka keseluruhan royalti akan dibayar kepada yang tinggal..

Siapa pemilik Freescale Semiconductor? Iaitu seorang Yahudi yang terkenal yang bernama Jacob Rothschild melalui Blackstone.


Gambar dibawah menunjukkan wajah 4 pemegang  hakcipta ataupun 'Patent' yang didaftarkan sebelum rampasan MH370.

1) Peid Ong Wang, Suzhou, China, (20%) 
2) Zhijun Chen, Suzhou, China, (20%) 
3) Zhihong Cheng, Suzhou, China, (20%) 
4) Li Ying, Suzhou, China, (20%) 


March 11, 2014.

Gambar dibawah menunjukkan "Patent" yang didaftarkan pada March 11, 2014 iaitu selepas 3 hari kejadian MH370 dirampas.


Jacob Rothschild

Kini hakcipta "Patent" tersebut telah menjadi hak mutlak Jacob Rothschild.
Siapakah dia Jacob Rothschild?
Dia adalah pemilik Bank Dunia dan juga pemilik Bank Negara di semua negara termasuk Bank Negara Malaysia. Dia juga adalah ketua kepada kesemua bangsa yahudi diseluruh dunia dan dia juga adalah ketua untuk NWO (New World Order) iaitu ketua kerajaan dunia (secara sulit).
Setiap peperangan yang berlaku di dunia ini adalah atas arahan Jacob Rothschild.
Setiap bencana yang melanda dunia ini adalah atas arahan Jacob Rothschild.
Rampasan MH370 juga adalah atas arahan Jacob Rothschild.
Jacob Rothschild adalah penyembah Syaitan dan juga penyembah “Dajjal” bermata satu.


Kesemua yahudi Illuminati adalah penyembah “syaitan” dan juga penyembah “Dajjal” bermata satu.   Sebab itu simbol “mata satu” menjadi kebanggaan yahudi illuminati. Didalam wang kertas Amerika ciptaan Rothschild juga terdapat simbol “mata satu”.
MOSSAD dan CIA adalah "Anjing Suruhan" milik Jacob Rothschild.


INILAH PUNCA SEBENAR MOSSAD MERAMPAS MH370 WALAUPUN TERPAKSA MEMBUNUH 239 NYAWA. 
TETAPI MATLAMAT MOSSAD YANG PALING UTAMA IALAH MEREKA INGIN MENGGUNAKAN MH370 UNTUK SESUATU TUJUAN YANG LEBIH DAHSYAT LAGI IAITU........................(JAWAPANNYA AKAN DIDEDAHKAN DIBAWAH NANTI)

March 19, 2014.

9.22 pagi. Salah seorang penumpang dari pesawat tersebut yang bernama Philip Wood. Beliau adalah pekerja di syarikat IBM Malaysia Sdn. Bhd. .


Pada 19 March 2014, iaitu selepas 11 hari dari tarikh MH370 dirampas, Philip Wood telah berjaya menghantar gambar SELFIE yang diambil dalam penjara yang gelap dan menghantar mesej melalui "iPhone 5" ke dalam Internet.


Gambar itu terlalu gelap kerana diambil dalam penjara yang gelap.


Apabila gambar tersebut telah dicuba untuk dijelaskan dengan lebih terang melalui komputer maka kita akan dapat imej seperti gambar di bawah. Kelihatan ada bag hitam diatas kepala Philip Wood


Keadaan Philip Wood adalah hampir sama seperti gambar dibawah. Philip Wood berada didalam bilik yang gelap serta kepalanya ditutup dengan bag. Philip Wood telah mengeluarkan "iphone 5" dari.........(CENSORED).......dan telah berjaya mengaktifkan iphone melalui isyarat suara.

(GAMBAR HIASAN)

Gambar gelap yang dihantar oleh Philip Wood mengandungi maklumat GPS dan lokasi.
Apabila dikaji maklumat GPS tersebut maka lokasinya telah tertera sebagai berikut:

-7 18 58.3 LATITUDE
72 25 35.6 LONGITUDE

Gambar Original  Philip Wood


Lokasi yang tertera dalam GPS itu apabila dimuatkan dalam "itouchmap.com", maka akan ditunjukkan gambar tempat tersebut.


Jelas dalam gambar diatas menunjukkan lokasi sebenar Philip Wood berada. Dia berada di sebuah bangunan berdekatan landasan kapal terbang di Diego Garcia.


Akhirnya beliau dan para penumpang yang lain telah dibunuh oleh Mossad.
Kemudian MH370 telah diterbangkan semula ke Amerika.

March 24, 2014.

Pada 24 March 2014, Kapal terbang tersebut telah digunakan untuk melancarkan serangan ke persidangan nuclear di The Hague di Netherlands.

Persidangan tersebut telah dihadiri oleh 58 pemimpin dari seluruh dunia. Persidangan tersebut adalah perangkap yang sengaja dirancang oleh yahudi untuk mengumpul pemimpin dari seluruh dunia.


Tetapi kapal terbang itu telah dipintas dan dihalang masuk oleh pesawat tentera belanda. Akhirnya kapal terbang itu terpaksa mendarat di suatu tempat rahsia di Europa.



Gambar diatas menunjukkan pesawat tentera F-16 dari Belanda yang berjaya menghalang MH370 daripada masuk menyerang persidangan nuclear di The Hague di Netherlands.

Selepas Mossad mengalami kegagalan dalam misi tersebut, maka Mossad telah memberi arahan kepada proxy untuk membuat pengumuman kononnya MH370 telah hilang di Lautan Hindi.


Mossad sebenarnya ingin menyerang Persidangan Nuclear di The Hague, Netherlands pada 24 March 2014 dengan menggunakan kapal terbang MH370 dan kemudian menyalahkan Iran. Itulah perancangan mereka yang asal tetapi tidak berjaya.



Sekiranya rancangan jahat itu berjaya dilaksanakan oleh Mossad, maka akan bermulalah peperangan dunia ke 3.

Lihatlah liputan media tentang 2 penumpang Iran yang secara kebetulan menaiki MH370.


Inilah helah yang digunakan oleh MOSSAD untuk menuduh IRAN kononnya merancang rampasan pesawat MH370 dan kemudian akan menggunakan cerita ini untuk menuduh IRAN yang kononnya menyerang Persidangan Nuclear di The Hague di Netherlands pada 24 March 2014.

Tetapi rancangan MOSSAD telah gagal kerana MH370 telah dipintas dan dihalang masuk oleh pesawat tentera Belanda pada hari persidangan tersebut.

Tahukah anda kenapa "mereka" ingin menuduh IRAN?
Kerana IRAN merupakan salah satu dari negara yang tidak mempunyai BANK milik Rothschild.
Jadi "mereka" akan buat apa saja untuk memastikan IRAN "tunduk" pada Rothschild.


PESAWAT YANG DITEMBAK DI UKRAINE PADA 17 JULAI 2014 SEBENARNYA BUKAN MH17


Kapalterbang yang ditembak di Ukraine pada 17 Julai 2014 bukannya MH17 seperti yang diputarbelitkan oleh Media.

Penerbangan MH17 yang membawa 298 penumpang dan anak kapal sepatutnya berlepas dari Amsterdam ke Kuala Lumpur pada 17 Julai 2014 pada pukul 12.30 tengahari.

Para penumpang yang dikatakan telah menaiki MH17 di Schiphol Airport Amsterdam itu sebenarnya telah diculik oleh Mossad ketika masih menunggu di Schiphol Airport.


Penerbangan MH17 yang sebenarnya telah dibatalkan penerbangannya pada hari tersebut. Lihatlah buktinya dibawah.


Gambar dibawah diambil oleh salah seorang penumpang "MH17" pada pukul 11.03 pagi pada 17 July 2014 dan diposkan ke Facebook dan menulis mesej :"In case my plane goes missing like mh370 here's a photo of it so you can find it".


Cuba lihat perkataan "RC" di bahagian roda depan pesawat MH17.

Tetapi di kawasan tapak kemalangan pula menunjukkan "RD".


Ini bermakna bahawa para penumpang MH17 yang sepatutnya menaiki pesawat "RC" pada pukul 12.30 tengahari itu telah diculik oleh Mossad dan kemudian membawa mereka ke lokasi rahsia.


Terdapat beberapa peristiwa yang membongkar kegiatan di Schiphol Airport yang dikaitkan dengan kegiatan rahsia MOSSAD. 

Antaranya peristiwa-peristiwa berikut;

1. Kapalterbang Israel mempunyai status istimewa di lapangan terbang schipol. Pada tahun 1992, Pesawat kargo ke Tel-Aviv El Al yang membawa bahan-bahan terlarang untuk perang biologi , yang di buat di US dan untuk dihantar ke Israel, terhempas di Amsterdam melanggar bangunan apartment. Pada mulanya di rahsiakan oleh pihak Belanda atas permintaan Israel tetapi didedahkan dalam satu lapuran rasmi pada Oct 1998, akhbar NRC Handlesblad melapurkan dari dokumen rasmi penyiasatan kapalterbang yang terhempas tersebut membawa 190 litre dimethyl methyl phosphonate, kimia yang digunakan untuk hasilkan gas beracun sarin.

2. Pengakuan bekas menteri pertahanan Belanda Henk Vredeling dalam temubual TV NOS mengaku Belanda menjadi proksi Israel dalam perang Yom Kippur. Mereka menggunakan Schiphol Airport untuk menghantar bekalan senjata secara rahsia ke Israel dalam perang Yom Kippur 1973. Pada 29 Januari 1999, Hakim Besar Belanda mengaku kakitangan sekuriti El Al di Schiphol Airport adalah cabang polis rahsia Israel MOSSAD.

3. Pada 25 Desember 2009, terdapat cubaan untuk meletupkan pesawat Northwest Airlines Flight 253. Seorang lelaki Nigeria Umar Farouk Abdulmutallab cuba meletupkan letupan disembunyikan dalam seluar dalamnya tetapi gagal. Ia didakwa sebagai rancangan al-Qaeda untuk meletupkan kapalterbang tersebut. Terdapat lapuran lelaki tersebut diberi kebenaran memasuki pesawat walaupun tidak mempunyai passport.

JADI KENAPA MEDIA MENGATAKAN MH17 YANG DITEMBAK?

Jawapannya ialah:

Isreal ingin memulakan peperangan darat di Gaza (7 Julai hingga 26 Ogos 2014) dan untuk itu mereka memerlukan suatu insiden atau peristiwa yang besar berlaku supaya pandangan dunia dapat dialihkan. 


Jadi mereka telah merancang untuk menggunakan kapalterbang awam yang telah mereka rampas dulu (Bukan MH370 atau MH17)  dan mereka ingin menghempaskannya di Ukraine dan kemudian mereka akan menyalahkan Rusia.

Mereka memasukkan mayat-mayat yang telah mereka awetkan (Bukan penumpang dari MH17) itu kedalam kapalterbang tersebut. Kemudian mereka melancarkannya sebagai MH17 (bukan MH17 yang sebenarnya). Mereka menggunakan sistem kawalan jauh untuk mengawal pesawat tersebut dan selepas sampai di Ukraine, mereka menembaknya melalui pesawat tempur.


Selepas pesawat itu terhempas di Ukraine, mereka mula membawa serpihan kapalterbang MH370 yang telah mereka hancurkan sebelum ini (di lokasi rahsia) dan mereka mula menyusun serpihan itu bersama-sama dengan bangkai pesawat yang terhempas itu untuk menunjukkan kononnnya MH17 yang terhempas.
Meraka sangka MH17 adalah sama bentuknya seperti MH370.


Enjin pesawat yang terhempas itu sebenarnya bukan milik Boeing 777 tetapi kelihatan lebih kecil lagi saiznya.


Media-media diseluruh dunia telah diarahkan oleh Mossad untuk menghebahkan bahawa MH17 telah ditembak. Dalam sekelip mata, Amerika menuduh Rusia yang bertanggungjawab meletupkan pesawat itu.

Kalau kita kaji sejarah kes-kes pesawat terhempas, kita akan dapati kes itu mengambil masa bertahun-tahun untuk mengetahui punca sebenar kemalangan. TETAPI dalam kes MH17 ini hanya mengambil masa beberapa minit untuk mereka menuduh Rusia yang kononnya menembak pesawat MH17 sehingga terhempas.


Berikut adalah bukti-bukti yang penting untuk kita renungkan:

1) Mayat-mayat yang dijumpai disitu telahpun reput dan tidak ada sebarang kesan darah. 
2) Terdapat kesan-kesan penyeksaan pada badan mayat-mayat.


3) Mereka juga menyusun patung-patung silikon yang rupanya hampir sama dengan manusia di tapak kejadian (lihat gambar dibawah).


4) Passport –passport yang dijumpai disitu menunjukkan tidak ada sebarang kesan terbakar dan masih baru. Malah terdapat juga passport yang telah tamat tempoh (Expired).


5) Bangkai kapalterbang yang dijumpai itu jelas menampakkan tanda-tanda MH370. Mereka sengaja meletakkan serpihan kapal terbang MH370 kerana mereka menyangka bahawa tidak ada perbezaan diantara MH17 dan MH370. Tetapi mereka tersilap. Bendera Malaysia yang terdapat diatas tingkap penumpang berhampiran pintu masuk adalah berlainan lokasi untuk MH370 dan MH17.


JENAZAH PENUMPANG MH17 TIBA DI MALAYSIA PADA 22 OGOS 2014


Gambar diatas menunjukkan solat jenazah sedang diadakan. Pelajar Malaysia telah membantu membawa keranda jenazah mangsa tragedi MH17 selepas Solat Jenazah di Rumah Mayat Monuta Ineeme, S-Gravanhage di The Hague,


Ini bermakna, Mossad telah membunuh kesemua 298 penumpang MH17 selang beberapa hari selepas mereka diculik dan jenazah mereka disimpan disitu selama hampir 35 hari. 
Jenazah mereka hanya dikembalikan ke Malaysia pada 22 Ogos 2014. 
Bagaimana pula dengan jenazah penumpang MH370 seramai 239 orang?

MH370 = 239 orang dibunuh oleh Mossad.
MH17   = 298 orang dibunuh oleh Mossad.
Jumlah = 537 orang dibunuh oleh Mossad.


PENEMUAN BANGKAI PESAWAT KONONNYA DARI MH370 DI PULAU REUNION.

Pada 6 Ogos 2015, Serpihan bangkai pesawat yang kononnya adalah dari MH370 telah ditemui di Pulau Reunion, berhampiran Madagascar di lautan Hindi.

Selepas 515 hari pesawat MH370 dilaporkan "hilang", akhirnya ada segolongan manusia yang cuba menipu penduduk dunia dengan meletakkan serpihan kapal terbang di Pulau Reunion dan mengaku yang kononya itu adalah milik MH370.

Adakah "mereka" fikir bahawa manusia di seluruh dunia adalah bodoh dan akan menerima sahaja setiap apa yang "mereka" katakan?

Jika kita lihat gambar serpihan pesawat tersebut, jelas menunjukkan ada kesan "Barnacles" iaitu sejenis siput laut yang sentiasa melekat pada perut perahu atau tiang yang terendam dalam air. Kenapa siput laut itu masih melekat pada serpihan tersebut?


Ini menunjukkan bahawa serpihan tersebut sebenarnya disimpan didalam kolam yang dikawal oleh orang tertentu selama 515 hari kemudian mereka membawa serpihan tersebut dan meletakkannya ditepi pantai untuk menipu manusia.

Pembuat Kapal Terbang Boeing telah membuat pendedahan bahawa serpihan yang dijumpai di pulau Reunion itu bukannya dari pesawat Boeing.


Lihatlah komen di bawah yang dipetik dari website www.jimstone.is.


501 comments:

  1. I believed this report! Thank you.

    ReplyDelete
  2. I believe the report. Thanks.
    Pity the innocent victims. Moga ada balasan untuk org yang sanggup buat kekejaman itu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allah Hu Akbar
      Pitty the innocent victims
      May Allah gives HIS blesses on and keep all muslims victim in heaven forever

      Delete
    2. Ya tuhanku , Tolong lah semua insanmu yang tidak berdosa ini

      Delete
  3. Subahanallah... Harap satu dunia akan tahu perkara ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaupun satu dunia tahu, satu dunia juga takkan mampu berbuat apa2 kecuali dengan pertolongan Allah S.W.T

      Delete
    2. Setuju .... Hanya Allah swt yg berkuasa atas segala sesuatu ...kita x mampu nak menahan niat jht manusia lain ... kita hnya mampu meneguhkan iman ..memperbanyakkan amalan sbg persiapan utk kembali menemui NYA

      Delete
  4. Replies
    1. Ya Allahurabbi...
      sangat sangat sangat sedih dgn berita ini...

      Delete
  5. Dunia hmpir kiamat.. dajal sda mncul.. tnda2 yg nabi katakn suda jelas... tunggu masa..bnyk kn amal jariah... insyAllah

    ReplyDelete
  6. saya lebih percaya artikel ini dari yg dilaporkan di media masa..sebijak mana & sehebat mana manusia, ttp tgk dpt melawan kuasa yg maha agung.. semoga kisah sebenar akn terbongkar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sya setuju dgn anda....tgk d media masa on, nmpak sgt laporan nya mengarut sgt2....

      Delete
  7. Kalau ini semua betul, semuga Allah membalas perbuatan mereka segera.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama sama kita panjatkn doa
      agar mereka ditimpa Azab...sedih sediih sedih. Ya Allah😒😒😒

      Delete
    2. This is good infoπŸ‘πŸ‘πŸ‘

      Delete
  8. ya allah kejamnya , sebak sgt bile bace artikel ni .. alfatihah untuk semua penumpang kedua2 pesawat itu .

    ReplyDelete
  9. Semoga Allah SWT memberikan ajab yg setimpal.

    ReplyDelete
  10. Dunia ini penuh dengan fitnah Dajjal.
    Ya Allah, lindungilah kami dari fitnah Dajjal dan tempatkan lah kami di sisimu ya Rabb... Amin...

    ReplyDelete
  11. Laknatullah mossad jacob rotschild .. Subhanallah... Allahuakbar

    ReplyDelete
  12. Kejam....clever...
    Nice report....

    ReplyDelete
  13. Sedih baca....semoga Allah memberikan balasan yg setimpal pada dalang2 yg terlibat....

    ReplyDelete
  14. The theory is brilliant.. Thanks to admin because put this info... As a malaysian i always pray to those that involved in both tragedy...hopefully they are peace at the other world...i belive that soon or later, the culprit will be shown and be judge for their crime they made. I hope that all the minister in malaysia will alert to all those thing because it for our own sake...the world already give their attention to our nation...may Allah ease evrything and protect us always, in shaa Allah

    ReplyDelete
  15. Thanks for sharing,hope this reliable source

    ReplyDelete
  16. Omg...... Just Cant Imagine it. Well Planed Political Murder
    Pity The Innocent Victims
    Anyhaw Tnks For Sharing it

    ReplyDelete
  17. Thanxs for this valuables info..I

    ReplyDelete
  18. kita kena jauhi sekutu yahudi... mereka adalah musuh Islam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk jauh mcm na..x bc ape rothchild tu kta..dia tahu apa pn berita hal perihal kita,wlaupn kita ni x knl dia..dia miliki hmpir semua bnk kt dunia ni..bnk yg kita dok simpan duit kita tu..skg ni umat islam kna bersatu.penuh kn msjid2,solat jemaah sesama..jgn nk leka dgn hiburan2 yg dok nyesat kn tu..tu je cara nk bg kafir,yahudi ni takot pd islam..

      Delete
    2. Ya Allah Ya tuhan kami
      Kau tunjukkanlah kekuasaan mu ya Allah...kau buka lah aib musuh2 islam dan kau tunjukkan lah kebenaran ini pada seluruh dunia.
      Ya Allah ya Rahman Ya Rahim
      Tiada tuhan yang kami sembah melainkan mu ya Allah
      Kami umat yang lemah
      Kami umat yang tidak maju dengan teknologi peperangan
      Kami perlukan bantuan mu ya Allah
      Bantulah kami
      Satukan lah kami
      Berikanlah kami kekuatan untuk menentang musuh2 islam
      Dengan nama mu ya Allah
      Tuhan seluruh alam
      Pekenankanlah doa2 kami
      Jadikanlah kami tentera mu yang terkuat untuk mehapuskan bangsa2 yahudi di muka bumi ini

      Ya rasulullah
      Kami tahu kau tahu apa yang terjadi di dunia sekarang ini..
      Kami tahu kau melihatnya
      Kau hidup di dalam jiwa kami
      Kami tahu ya Rasulullah
      Kau menangis melihat kami
      Kau bersedih hati apa yang terjadi hari ini
      Kami semua rindukan mu ya rasulullah
      Hari kebangkitan islam akan tiba nanti
      Hari kemenangan islam akan tiba suatu hari nanti
      Seperti yang telah Allah s.w.t janjikan

      ” Aku Bersaksi Bahawa Tiada Tuhan Yang Di Sembah Melainkan Allah Dan Aku Bersaksi Bahawa Muahammad Itu Pesurah Allah “


      Delete
    3. Aamin...Aamin...Ya Rabbal Alamin

      Delete
    4. Allah maha besar..dunia ni syurga bagi mereka..tp percaya lah, balasan nya lagi hebat dri apa yg dia da lakukan di dunia ini..allahuakhbar

      Delete
  19. Sedihnya bila baca kisah tragis arwah2 terlibat, terbayang ramainya keluarga yang meratapi kehilangan insan tersayang dalam sekelip mata.
    Terlukanya hati ahli keluarga yang berada Di dalam pesawat tersebut bila tahu bahawasanya jika laporan ini benar2 terjadi... Semoga roh mereka ditempatkan di kalangan insan2 beriman.

    Semoga Allah menunjukkan kebenaran semua ini, menamatkan penantian keluarga MH370 yang masih menaruh harapan insan kesayangan mereka masih hidup...

    ReplyDelete
  20. allahuakhbar ..... semoga mereka dapat balasan yang setimpal .... al-fateha

    ReplyDelete
  21. Thanks for sharing....I believe the report...

    ReplyDelete
  22. Sya pecaya dgn report ini...sgt seksa mreka hrap diblas dgn stimpal... najib oo najib....knpa jdi begini...

    ReplyDelete
  23. Share sebelum kena block

    ReplyDelete
  24. Well to many facts and info to digest but i do believe the report.

    ReplyDelete
  25. i believe it. . subhanallah :(

    ReplyDelete
  26. Anak saya yg sulung berumur 9th masa kejadian jumpa sayap yg dikatakan sebagai milik boeing kita bertanya... 'Ibu kalau sesuatu benda melekat lama kat tanah. Rumput pun x boleh tumbuh kat bawahnya kan.. '.. Budak pun tahu itu tipu....

    ReplyDelete
  27. subahanallah WOW detail sekali terkejut membacanya..

    ReplyDelete
  28. dajjal mengatur rancangan dgn penuh seni...

    ReplyDelete
  29. Tapi knapa pesawat dri mlaysia yg jdi mangsa ya allah kejamnye org yahudi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb dorg da mulakan dgn mh370 maybe.. dorg nK buang bukti.. mungkin... semua kemungkinan boleh terjadi kan?

      Delete
  30. so cruel you yahudi 😒

    ReplyDelete
  31. Congrats to the person that dig this shit for the truth and nothing but only the truth may Allah bless u for give the real thing rather than the lousy gov saying this and that but only shit. Thanks whoever u are Madam or Dude or uncle or aunty or ..... assalamualaikum to all the muslim and muslimah......

    ReplyDelete
  32. Report yang ada fakta dan asas yang boleh diterima akal.Good

    ReplyDelete
  33. Semuanya rata2 marah akan peristiwa ini tetapi kita harus tanya diri kita sendiri. Org yahudi tak takut dgn org Islam kecuali satu perkara; iaitu apabila jumlah jemaah subuh sama banyak dgn jemaah solat Jumaat.
    Kaum adam... Adakah kita bangun pergi ke masjid utk solat subuh berjemaah? Ayuh Wahai saudara2 Islamku...
    Bangunlah dari tidur yg lena. Bangkitlah tegakkan agama kita. Moga Allah tetapkan iman kita dan persiapkan diri hingga kelak turunnya Dajjal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul.. selagi solat subuh berjmaah yg jumlah kurang drp bilangan tiang d dlm.masjid surau maknanya Islam lemah
      ..bak kata Nabi saw... di akhir zaman kita ramai tp lemah bagai buih di lautan.. bangunkah wahai pemuda

      Delete
  34. kejam nye yahudi..
    hanye Allah yg boleh membalas segala perbuatan nye.

    ReplyDelete
  35. Innalillah hiwainna ilaihirojiun. Apapun yg terjadi adalah kehendak Allah. Takdir dah begitu. Kita kena redho... Semoga mereka dirahmati Allah. Terima kasih diatas info... Saya bekas pegawai radar tentera, mmg tak masuk akal dr mula. Even kes Singapore fighter aircraft f18 lalu airspace kita pun kami dpt detect walaupun mereka bawak kelajuan supersonic sehingga mengeggarkan penduduk kampung.

    ReplyDelete
  36. Why this report never come out on news?

    ReplyDelete
    Replies
    1. I think it's because of controlled media.

      Delete
    2. Allah telah jelaskan dalam Al Quran Nul karim,bangsa Yahudi yang dilaknat oleh Allah pencipta manusia sememangnya jelas kezaliman Yahudi diterangkan dalam kitab umat islam mukjizat Nabi Muhammad sallahualaihiwassallam.

      Delete
  37. Ini menunjukkn Israel mmpunyai kekuatan tentera dn perisikan yg canggih. Sebenarnya Istael adalah kuasa tentera dunia no satu, bukn AS.

    ReplyDelete
    Replies
    1. gerakan freemason ingin membangun kerajaan new world order, salah satu cara mereka ialah mengadu-domba pengikut2 Muslim & Kristian berperang berbunuhan sesama sendiri. Nama Israel (nama negara) juga digunakan sebagai tipu helah & muslihat mereka memperdaya dunia..Freemason bekerja bkn utk Israel tp utk rencana mereka yg ingin menakluk dunia dgn pembentukan sebuah kerajaan baru..

      Delete
  38. al-fatihah.. semuanya hanya disebabkan kuasa yang tak boleh bawak mati pun. Hanya Allah yg dapat membalas setiap perbuatan mereka.

    ReplyDelete
  39. Nice,,thanks for this information..
    Now, the world knows how cruel they are!

    ReplyDelete
  40. This the real terorrist, sangat terencana dan sistematis
    Sudah saat nya umat muslim dunia bersatu

    ReplyDelete
  41. Saya selalu mengikuti prkembangan berita MH370 ini & saya rasa ini adalah alasan yg paling masuk akal drpd berita2 yg brmunculan selama ini ttg MH370..semoga kebenaran akan sllu menang..yg jahat mmg selalu berkuasa ttpi pd akhirnya pasti akan binasa..itu janji Allah SWT..

    ReplyDelete
  42. Saya sangat tersentu hati apabilah selesai membaca artikel ini.dan turut berduka cita dgn keada.an yg membingungkan ...semoga cepat terungkap incidden ini salam bella sungkawa

    ReplyDelete
  43. Saya sangat percaya .dgn kandungan artikel tsb.sebab B J habiebie pun bercakap jarang pilot penerbangan biasa mampu terbangkan pesawat terbang rendah ...melainkan mereka yg juru terbang pesawt tempur

    ReplyDelete
  44. kejamnye mereka.. :'(

    ReplyDelete
  45. Penjelasan yg Harus di terima oleh Kotak Pemikiran..
    Sepandai pandai Tupai Melompat, Suatu hari pasti juga akan TerSeliuh terSebam ke Bumi...

    ReplyDelete
  46. semoga Allah membalas segala kekejaman ni..

    ReplyDelete
  47. Saya percaya
    Semoga kebenaran terbongkar juga dengan kuasa Allah

    ReplyDelete
  48. Apa yang terjadi kita xboleh berbuat apa, kita xde kuasa.. Mereka boleh buat sekejam itu pada bila2 masa.. Kita hanya mampu berdoa dan berserah kepada Kuasa Allah..

    ReplyDelete
  49. Analisa yang tepat melalui data dan bukti... bukan asal buat, aku suka artikel ini....
    Yahudi memang golongan orang yang terkutuk....laknat buat mereka....

    ReplyDelete
  50. i have no words to say after reading this...i would say 100% perfect master plan. RIP to the victims. at last its reveal..and why our government so silence about this matter ?

    ReplyDelete
  51. Boleh dterima oleh akal..SubhanaALLAH.

    ReplyDelete
  52. inilah dajjal bertopengkan manusia...dunia menghapiri garisan kiamat...bnykkan amalan utk bekalan mase kiamat.. .allahhuakhbar!!

    ReplyDelete
  53. Freemason , Illuminati & Mossad adalah 'budak suruhan' Dajjal simata satu, FBI & CIA adalah 'anjing suruhan' mereka... Di dunia mereka terlepas tapi bukan disana. Semoga Allah memberilan hukuman yang setimpal kepada mereka... Allah hu Akhbar

    ReplyDelete
  54. may ALL the conspirators be damned & burn in hell's eternal flame...starting frm Rothschild & his entire descendants

    ReplyDelete
  55. yahudi mmg babi

    ReplyDelete
  56. Dalam peristiwa The Bay of Pigs apabila Amerika atas arahan Yahudi ingin menyalahkan Russia di bawah Krushov kononnya mahu melengkapkan Castro di Cuba dengan senjata nuklear, kapal2 terbang pengempur Amerika telah mengebom kapal perang carrier mereka sendiri menyebabkan ratusan tentera Amerika mati dan cedera. Tujuan nya adalah untuk menuduh Cuba yang melakukanya. Hingga hari ini tuntutan keluarga marine Amerika yg terkorban masih berjalan. Bayangkan, Amerika di bawah arahan Israel sanggup membunuh tentera mereka sendiri, jadi membunuh penumpang2 MH 370 dan MH 17'adalah perkara kecil bagi negara laknat Amerika dan Israel.

    ReplyDelete
  57. Kejahatan Yahudi memang sudah Allah sebutkan di dalam Al Quran dan kitab2Nya.Ianya memang benar.memanglah mereka ini dajaldi Bumi ini.
    Namun bagaimana dengan pemimpin2 di negara kita yang mengaku dirinya juga beragama Islam namun turut bersubahat dengan dajal2 tersebut ....

    ReplyDelete
  58. Semoga keadilan akan terlaksana.... amin...

    ReplyDelete
  59. Sekiranya rancangan jahat itu berjaya dilaksanakan oleh Mossad, maka akan bermulalah peperangan dunia ke 3.

    ReplyDelete
  60. Teori ini sangat logik berbanding dengan berita-berita yang keluar daripada media massa. Budak kecil pun rasa nya boleh fikir, asyik tersalah bangkai pesawat...Kerajaan habis jutaan ringgit, agaknya semua atas arahan Yahudi..inilah zaman fitnah yang maha dashat..nauzubilah..

    ReplyDelete
  61. Kalau betul la.. no wonder beberapa hari selepas kejadian MH17 baru termimpi arwah.. maksudnya pada awalnya mereka diculik & hnya dibunuh bbrp hari selepas itu.. Mimpi itu seolah2 pertemuan terakhir di antara kami sahabat yg sudah berapa lama menangguhkan untuk bertemu.. terasa nyata mimpi seolah2 benar bertemu.. mulutnya tidak berbicara apa2 tapi dapat saya fahami maksudnya bahawa itulah yg terakhir kali pertemuan & dia sudah tiada.. Semoga menjadi sahabat semula di syurga nanti.. In Shaa Allah.

    ReplyDelete
  62. Inilah yg Tun M cuba sampaikan pd rakyat crita sebenar disebalik nasib malang pesawat 2 tu.. Subhanallah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kata Tun M...
      Klu x jumpa di air..
      Mengapa najib x cari didaratan

      Delete
  63. kalau benar teori ini,sungguh malang nasib mereka yang dianiayai. Semoga Allah memberikan balasan yang setimpal.

    ReplyDelete
  64. SubahanaAllah....sampai hati bunuh org2 yg tak berdosa 😭😭.semoga org2 ikot campur dlm tragedi MH370 _ MH17 cepat mendapat balasan.amin ya Allah

    ReplyDelete
  65. Subahanallah...sampai hati membunuh org2 yg tak berdosa yg jd mangsa org Dajal..berilaH balasan kepada org2 yg ikot campur dlm tragedi MH370 & MH17.amin ya allah.☺

    ReplyDelete
  66. Post ke rumah najib....email kat najib razak....bagitau dy ini konspirasi yang dia diamkan

    ReplyDelete
  67. This is a good info! I thought im only the one person feel this instict u're neither too admin. Just like a movie,but its not. This is happend in reality life too!! Only Gods knows everything. We just keep pray to God.the end Islam will win! Just wait on that day. Allahuakhbar!!

    ReplyDelete
  68. This is real info. And its not in a movie only but in reality life! That sucker were so amazing did this plan. Just because of money u become so cruel!! Son of a bitch!!

    ReplyDelete
  69. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  70. disebabkan dunia sanggup nak p bunuh orang..
    dunia dah nak kiamat, dajjal pun dh muncul dah
    naauzubillaminzaaliq...

    ReplyDelete
  71. Thanks for the valuable news. God bless all His followers. Amen.

    ReplyDelete
  72. Nak katakan semua ni karut tapi seperti everything reported here makes sense... May we be given hidayah to all this..

    ReplyDelete
  73. Speechless...i have nothing to say after i read this... policital victim. May allah blessed them... al-fatihah.

    ReplyDelete
  74. Semoga Keluarga kita, Negeri kita, Negara kita & Kaum Muslim Dunia di lindungi Allah S.W.T.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamin semoga Allah melindungi kita dari segala fitnah dajjal dan sentiasa memelihara hati kita untuk sujud padaNYA

      Delete
  75. saya org indonesia lebih percaya berita kalian dari pada berita media i donesia..salam saudara serumpunku.

    ReplyDelete
  76. Perkara sekejam ini tidak akan dapat dilaksanakan tanpa perancangan yang rapi dan kerjasama orang dalaman dari Malaysia.
    Siapakah pengkhianat kita? siapakah ahli Freemason dan Illuminati di Malaysia? yang pasti mereka bukan org biasa tetapi org yang mempunyai kuasa dan berkedudukan tinggi.

    ReplyDelete
  77. report ni lebih dipercayai drpd berita putar belit media tempatan n najib.

    ReplyDelete
  78. Ya allah ya tuhan kau tunjukkan kan lah tirunkan lah kuasa mu dan hancur kan mahluk yg bernama MOSAAD dan Sekutu nye iaitu YAHUDI.

    ReplyDelete
  79. kalau ini betul masyaallah kejamnya org yahudi..semoga allah membalasnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saudara/ri, sedangkan nabi pesuruh Allah mereka sanggup bunuh, inikan pula manusia biasa

      Delete
  80. Semuga sipa pun perancang dlm m'sia ini..akan mendapat balasanya...aiatas kejadian ini...insyallah...

    ReplyDelete
  81. Sungguh mendukacitakan...apakah tiada saorang pun rakyat m'sia yg dapat menyelesaikan permasaalahan seumpama ini... Saya percaya akan terbongkar jua suatu hari nanti.. Insyallah.

    ReplyDelete
  82. Subhanallah.... Muga terbongkar semua rahsia kelak....

    ReplyDelete
  83. Jika benar .. Ya Allah, Kau turunkan lah bala ke atas mereka yg kejam ITU...binasakan lah mereka yg zalim..

    ReplyDelete
  84. Ya Allah,,kau tempatkan mangsa2 kejadian ini bersama org yg beriman..dn jauhkanlah kami dri kejahatan dunia...

    ReplyDelete
  85. Ya Allah terkeduh seketika bila baca moment nie...jika ini benar2 berlaku semoga Allah balas balik atas perbuatan kejahatan mereka.. Al-fatihah buat ahli2 keluarga yg terlibat.. semoga ahli keluarga tabah..����������

    ReplyDelete
  86. Semoga kebenaran muncul..Allahuakbar..

    ReplyDelete
  87. Sebab mereka ada kuasa ke atas dunia sanggup buat apa saje utk dapatkan apa yg dorang nak. its so cruel.semoga mereka dapat balasan yg sangat setimpal dgn apa yg dorang buat dekat satu dunia ni

    ReplyDelete
  88. I've a book the title is Agenda Yahudi Menakluk Dunia . I do really know how cruel rothchild's siblings from A to Z n now one of rothchild left . May Allah bless victims of MH

    ReplyDelete
  89. Allah akan bls yg setimpal.. israel akn terima padah.. xckup dgn palestina.. dowg xpuas hati.. dgn kita.. xpa.. Allah ada.. Allah maha melihat.. maha mengetahui.. tuggu dan lihat.. segala dalang akan terdedah dan xmampu ditutup lg.. percya la wahai shbat sekalian..

    ReplyDelete
  90. Manusia semakin kejam... laknat ke atas mereka yang menzalimi manusia lain tanpa belas kesian.. Ya Allah lindungilah kami semua daripada kezaliman kezaliman manusia.. Sesungguhnya kami berlindung kepada Mu Ya Allah daripada segala kejahatan yang nyata mahupun yang tersembunyi.

    ReplyDelete
  91. Allahuakbar... may the truth be revealed soon. this is so heartbreaking.

    ReplyDelete
  92. Sya melihat ada kewajaran dn rasionalnya penulisan ini.hari ini, kira tlh secara tidak langsung dikwl oleh 'remote control' yg talam 2 muka.pd Allah juga kita kembalikan semua ini moga diberikan petunjuk utk kita semua.
    Sedih sgt2

    ReplyDelete
  93. Kita memohon kehadrat Allah perlindungan dari Dajjal dan pengikutnya di Malaysia ini.

    ReplyDelete
  94. semoga mereka yang kejam dibalas atas tindakannya .

    ReplyDelete
  95. Ini adalah satu petanda bahawa kiamat sudah menghampiri kita.oleh itu marilah kita tingkatkan amalan dan keimanan kita kepada Allah.Dan berbanyakkan berdoa semoga kita dilindungi dari segala bala bencana dan musibah di dunia ini.

    ReplyDelete
  96. semoga Tuhan akan balas setimpal

    ReplyDelete
  97. What goes around will come back.It is so heartbreaking.They cannot run away from the truth.

    ReplyDelete
  98. In syaa Allah.. Kita ada Allah... Allahuakbar..

    ReplyDelete
  99. Allah tidak tidur terhadap setiap kejadian....
    Apapun itu.....

    ReplyDelete
  100. 2 pesawat telah jatuh yg sorang tu xjatuh2 lagi. I believe this report too. it makes sense.

    ReplyDelete
  101. Entry Ini Membuka Kotak Fikiran Saya Yg Terbuka Cuma 60% Ternyata Saya Menduga Hal Yg Sama Tp Tidak Sedetial Ini....Masya-allah....Allahuakbar... Subhanallah..... Allahurabbi..... Ya Allah... Engkau maha mengetahui Sesungguhnya...Bantulah Kami...Selamatkanlah Kami Umat Mu Dari Tangan Tangan Fasik Yg menyekutukan keberadaan Mu Ya Allah..... Amiinn.....

    ReplyDelete
  102. Diharap saudara saudari semua mengamalkan bacaan surah al kahfi pada setiap hari jumaat.Agar kita semua terhindar dari fitnah dajjal.

    ReplyDelete
  103. in fact all economic in the world was holding by israel. 😒😒😒

    ReplyDelete
  104. Subhanallah..Allahuakbar..sedih pilu semua perasaan bercampur baur..sy percaya berita ni..mohon kerajaan malaysia siarkan berita ni pd dunia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Subhanallah... Allahuakbar.... smoga Allah SWT memberi balasan yang setimpal, Aamiiiin....

      Delete
  105. oh! Tuhan..tak dpt saya bayangkan perasaan yg dialami semua penumpang2 & anak2 kapal yg tak berdosa tp dipergunakan demi kepentingan nafsu serakah ingin menguasai duni oleh kumpulan freemason ni..

    ReplyDelete
  106. Semoga mereka yang teraniaya tu tenang di sana. Yahudi tu kat dunia dia lepas,tapi kat akhirat dia takkan lepas.

    ReplyDelete
  107. Now i can know the truth. Thanks for sharing. Alfatihah for the victims :(

    ReplyDelete
  108. subhanallah . i can only pray for those who involved in the accident of MH370 AND MH17 . May allah gives no mercy on ISRAEL and their dogs !

    ReplyDelete
  109. yahudi laknatullah

    ReplyDelete
  110. Semoga dengan artikel ini..dptla kita merenung sejenak..apa yg berlaku didepan ..kiri..kanan..belakang kita..apa yang patut kita buat..selamatkan agama kta..keturunan kita..YA ALLAH..hanya ENGKAU YG MAHA MENGETAHUI....AMIINN

    ReplyDelete
  111. My cousin was in MH17 with her husband, and children, happily want to go back to Malaysia after how long havent meet her parents and family in Malaysia. Her parents had lost their daughter, son in law and their grandchildren. But turned out, these all were just their games? What kind of human with no feel of huminity are those people? Their 'deeds' will be paid sooner or later! Treating people's lives like toys. Shame on you

    ReplyDelete
  112. Allah. Sebak sampai rasa menggeletar satu badan.

    ReplyDelete
  113. DIA maha bijaksana, itu pasti. Tak perlu risau wahai kalian semua.

    ReplyDelete
  114. Saya dan keluarga adalah frequent flier. Semoga kami dijauhkan dari segala bencana seperti ini.

    ReplyDelete
  115. Astagfirullah.....benarkah ia?manusia diciptakan oleh Allah Dan apakah mereka2 ini merasa lebih brkuasa Dari sang penciptaNya?bnyakkanlah bersabar, suatu saat semua akan tahu kebenaran...Allah Maha Besar

    ReplyDelete
  116. teori yg jelas dan tepat...Allah Maha Besar

    ReplyDelete
  117. its not ending.... egypt air... syria conflict.... has zionist mastermind

    ReplyDelete
  118. Satu pendedahan yg logik dan terbaik, masyaallah semoga allah memberi balasan yg dasyat kpd dajal2 ini. Allahuakbar

    ReplyDelete
  119. Pendedahan terbaik...semoga Allah menempatkan roh2 orang Islam yg menjadi mangsa nahas dikalangan orang2 mukmin.

    ReplyDelete
  120. SubhanaAllah. Semoga mendapat laknat Allah. In Shaa Allah

    ReplyDelete
  121. Astaghfirullah.. Terbuka mata fikiran saya bila baca info2 ni semua. Boleh diterima logik akal dan munasabah!

    I do believe with this reports. Ya Allah, kau bukakan lah matahati pemimpin negara Malaysia ni �� Sampai dah dua kapal terbang MAS hah di hijack nya. Takboleh bayangkan mcm mana caranya semua crew dan penumpang MH370 & MH17 dibunuh. MashaAllah ������ kita sudah berada di akhir zaman.

    Takguna punya MOSSAD DAN SEKUTUNYA! Israel laknatullah!

    ReplyDelete
  122. DUNIA DH HAMPIR DENGAN HARI KIAMAT..
    MOGA ALLAH TURUNKAN BALASAN YG AZAB PADA MANUSIA YANG TELAH MENGINAYAI MEREKA YANG TAK BERSALAH INI..MOHON ALLAH TUNJUKKAN LAH DIATAS DUNIA NI..
    SUBHANALLAH....

    ReplyDelete
  123. Saya juga percaya artikel ni. Media adalah medan pembohongan. Semoga Allah membalas mereka yang zalim ini degan balasan yang setimpal di dunia dan di akhirat!!

    Buat mangsa2, iAllah anda di pihak yang teraniaya. Allah juga menjanjikan 'sesuatu' buat orang2 yang teraniaya. Semoga Allah merahmati kalian. :'(

    ReplyDelete
  124. Ya Allah...semoga mereka mendapat balasan yg setimpal kerana menganiaya org2 yg tidak brdosa...Semoga Allah merahmati semua penumpang kedua2 kapal...

    ReplyDelete
  125. Subhanallah ,jika semua ni betul ,kau tunjukkanlah kekuasaanmu ya allah ,hanya kau yg mampu membalas setiap kejahatan mereka , amin

    ReplyDelete
  126. subhanallah...knapa kejam sangt diaorg tu,sy percya pd berita ni...dgn fakta yg dikeluarkan thanks...semoga allah membalasnya dgn setimpalnya...kalau ramai yg berdoa insyaallah akan terbalas....

    ReplyDelete
  127. Allah maha adil...kalau betul semua ni,,,harap cepat2 diketahui semua org...sedunia...

    ReplyDelete
  128. Hope mereka dpt pembalasan yg setimpal. Kita sbgai rkyat mlsia perlu bersatu hati utk tegakkan kbenaran. Bersabarlah serta doakan mereka.

    ReplyDelete
  129. Antara orang suruhan nya adalah ......sebab itu dia dan isteri amat berani. Harap faham siapa dia. Dah ada perjanjian dia dgn yahudi sebab hutang bank terlalu ketara. Harap faham sendiri semua rakyat malaysia .kita umpama sampah kalau nak guna dikitar semula lah.Assalam.

    ReplyDelete
  130. Subhanallah... semoga allah memberi kita perlidungan dajjal dan membalas kejahatan kejam yahudi laknatullah dengan setimpalnya.

    ReplyDelete
  131. Mohon terjemahkan artikel ini dalam pelbagai bahasa untuk tatapan dunia

    ReplyDelete
  132. We believe in God, we knows God is fair for us, in the mighty the name of God He shows us all the truth. May God give punishment for who responsible on this. Karma is always right. Thank you Lord for let us know the truth. Amen

    ReplyDelete
  133. OMG what kind of people are them...kejamnya bile org baca article nie... my deep condolences to both flight's family...hope KARMA will serve them soon alike what are they did to our nations

    ReplyDelete
  134. Jadi apa tindakan kita semua....Boikot barangan ISRAEL dan guna wang dinar atau emas....

    ReplyDelete
  135. ok cerita yg tadi adalah sebahagian yg duduk dalam pesawat MH-370.
    ada satu part cerita lagi, [ info by intelijen ] CARGO YG DIMUAT dalam pesawat MH-370. ada benda
    special yang sudah disimpan lama di kedutaan cina yg berada di Kuala Lumpur, benda itu hasil rampasan perang AFGANISTAN dari tentara amerika, Taliban sudah jual itu benda kepada china, karena harganya cukup fantastis, china beli itu benda karena mau buat kloning [ copy ] tetapi intelijen israel dan intelijen amerika sudah monitor itu benda, posisi dan bila bila mau di kirim ke china. just intime ,
    ada dua orang yg batalkan ikut MH-370. sampai sekarang masih hidup. benda yg di intip amerika itu memang tidak boleh lepas kepada china, bila sampai saja di china maka amerika akan lumpuh, oleh sebab itu kenapa AWACS israel dan amerika buat kerja ambil alih itu kendali pesawat mh-370. anda bisa terka sendiri lah jawabannya.

    ReplyDelete
  136. Andai ini adalah perkara yang sebenarnya..nescaya Allah akan membalas dgn setimpal pada manusia yang melakukannya..INGAT PARA YAHUDI..ANDAI KAU ADA DAJJAL KAMI ADA ALLAH..DAN ALLAH AKAN MENGHANTAR NABI ISA UNTUK MEMBUNUH DAJJAL MU..

    ReplyDelete
  137. Knp pm kite buat senyap je,sbb die dah kene upah.

    ReplyDelete
  138. ROthchild sekeluarga mmg celaka

    ReplyDelete
  139. Subhanallah kejamnye ! Satu je nk cakaap allah tu x pernah tido# allah never sleep

    ReplyDelete
  140. what are the feedbacks from the engineers who certified this two aircrafts were airworthy..what happened to them..

    ReplyDelete
  141. Tq admin... Keep searching the truth out there..πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    ReplyDelete
  142. Lihat perang dunia kedua...berapa ramai yg terkorban di hiroshima dan nagasaki...amerika x rasa bersalah pun membunuh begitu banyak jiwa...ni apalagi utk korbankan sekadar beratus jiwa...mmg tiada hati perut
    Takziah kpd keluarga mangsa

    ReplyDelete
  143. Selagi MASJID takpenuh selagi itulah depa dok gelak main2 org islam

    ReplyDelete
  144. Admin, thanks so much for these beautiful explanations. MasyaAllah.

    ReplyDelete
  145. orang yg jahat itu pasti ada balasannya ..

    ReplyDelete
  146. Share this immediately guys! Good way to tell all our friends out there! Let them see this matyer more clearly!

    ReplyDelete
  147. N@jibun aka rosmah mansor bangsat..cuba renung balik..era mahathir perintah malaysia..tadak benda pelik2 berlaku kn walau pon selama 22 thun jdi pm..era pak lah pulak pon xde apa berlaku wlau pon paklah jdi pm tak lama..bila najib jdi pm kita sndiri boleh nmpk dgn mata hati kita..apa yg telah najib buat..bnyak kes2 najib yg belum terungkai lagi..smoga Allah tunjuk kebenarannya..

    Kes antartuya ada kaitan dgn kes pembelian kapal selam yg xleh selam..
    Gst najib buat..
    1 MDB najib jadikan tmpat dia rompak duit rakyat..

    Satu2 ALLAH tunjukkn kpd kita kebenarannya..ni atas usaha berkat kita solat hajat dan bersatu dlm menanggani masalah..smoga kita semua di jauhi drp prkara tak elok ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benar En Arif..menangis saya membacanya mengenangkan keadaan mereka..
      Kita mempunyi PM yg lemah...apa kah ini perancangan mereka..dia pun tk kisah apa2 pun.

      Delete
  148. Kita semua hanya mampu berdoa kepada Tuhan, kita seperti semut yang dipijak.. Even laki bini tu sendiri orang kita tetapi sekutu rothchild, damnit! Saya sungguh hairan.. Negara kita kaya dengan bahan semulajadi tetapi tetap membayar GST.. Sedangkan negara asia lain seperti korea,china dan selebihnya kekurangan bahan semulajadi. Tetapi tetap maju. Agaknya kita rakyat Malaysia perlu bersatu hati menentang yang perlu di tentang. Membongkar segala kebenaran. Agar kita semua tidak ditindas oleh Ketua sendiri dan negara lain. Ketua Thailand makan duit pun sudah di turunkan pangkatnya oleh rakyatnya. Amen semoga Tuhan memberkati.

    ReplyDelete
  149. Subhanaallah. Allah maha mengetahi. Allah maha besar. Semoga mereka akan mendapat balasan yg secukupnya. Thanks admin for sharing this info

    ReplyDelete
  150. Semoga siperancang akan mendapat pembalasan

    ReplyDelete
  151. Ya Allah Kau turunkan lah bala dan azab ke atas setiap manusia yg merancang pembunuhan kejam ini dan jahanamkanlah musuh2 ini dgn skuat2 bala Mu.....ya allah limpahilah setiap kluarga mngsa dgn kekuatan rahmat dn kberkatan...amin. Smga Tuhan Beri Kberkatan kpd yg sharing......

    ReplyDelete
  152. tggu dan lihat mcm mn ALLAH SWT akan balas balik smua tipu daya mereka

    ReplyDelete
  153. Knp kejam sangat, insaallah allah pasti akan balas balik perbuatan zalim mereka,

    ReplyDelete
  154. Ya Allah kau tolonglah balas setimpal apa yang di buat.DUGAAN KITA BERSAMA.BERSABARLAH

    ReplyDelete
  155. SubahanAllah...i believe,Rip nonmuslim n Alfatihah pd semua umat islam yg tlibat.. :'(

    ReplyDelete
  156. Semoga semua manusia yg terlibat dgn perancangan jahat ini mendapat balasan yang dasyat dunia akhirat..Azab Allah itu pasti!..

    ReplyDelete
  157. Hard to believe this.. but with the evidence given by admin made it probably truth that the plane was hijackedby shit awacs .org . Im Zy n im searching the truth beside this case cause this should be viral at least people will know who da fuvk behind the sickness that want to rule a whole world. Damnit .. by the way admin should make this article in english so that not only people from Malaysia , indonesia or who learn bahasa only know what the cointain in this article.. #Ftrch

    ReplyDelete
  158. Yahudi kan musuh islam yang nyata.. x heran lah ape yg dia dh buat... mereka kan binatang.. xde akal..

    ReplyDelete
  159. Innalillahiwainnailaihirojiun....sama2lah kita berdoa agar kita dikurniakan kebaikan didunia dan kebaikan diakhirat dan dijauhkan dari segala bala...Inshaa Allah..

    ReplyDelete
  160. Malaysia macam dh dijual jer sebab selalu berkenaan dgn bnda mcm nie........kesian tengok penumpang didera,diseksa .....dunia memang dh nak akher zaman kot.....pemimpin kite mcm tak nak berbunyi pasal benda nie......yg paling tak disangka bahawa bank kite nie bersekongkol dgn si penyembah dajjal tu...najib oh najib sikda perasaan nak menjadi pemimpin mcm rasullullah ker.......zaman rasullullah dulu mereka tak berani nak lawan sebab kerajaan pimpinan rasullullah lebih hebat dari pemimpin masa kini.....bnda mcm nie seharusnya diketahui oleh si najib tu.....kalau kita terus berdiam ramai yg akan menjadi korban kepada kezaliman si penyembah dajjal pada masa skrg.....

    ReplyDelete