PERINGATAN PENTING UNTUK KEHIDUPAN DI AKHIR ZAMAN INI.Tahukah anda bahawa puak yahudi illuminati mempunyai 20 agenda yang tersembunyi?
Agenda mereka yang paling utama ialah untuk mengurangkan jumlah penduduk dunia sehingga hanya tinggal 500 juta manusia. (Sedangkan penduduk dunia kini ialah 7.3 billion).

Kenapakah mereka ingin mengurangkan jumlah penduduk dunia?
Jawapannya ialah supaya mereka mudah untuk mengawal dan menguasai seluruh penduduk dunia termasuk ANDA.
Mereka bercadang untuk menguasai seluruh penduduk dunia pada tahun 2030.
Bagaimanakah puak yahudi illuminati ini akan menjayakan rancangan jahat mereka?
Terdapat 7 cara yang digunakan oleh puak yahudi illuminati untuk membunuh manusia.

1. Suntikan
. (Setiap suntikan yang diberikan oleh jururawat contohnya seperti Gardasil, Pfizer, HPV, FluMist; Fluad, CDC dan sebagainya terdapat bahan kimia yang beracun dan juga virus yang telah diklonkan untuk membunuh. Elakkan dari mendapatkan sebarang suntikkan).2. Flouride. (Air Minuman kita telah dicampurkan dengan flouride kononnya untuk menguatkan gigi tetapi sebenarnya merupakan racun. Oleh itu cubalah minum air mineral yang tidak mengandungi flouride).

3. Chem Trails (bukan pembenihan awan)Terdapat banyak kandungan bahan kimia seperti mercury, aluminium dioxide dan borillium yang disemburkan di langit dengan sengaja. Kandungan kimia seperti mercury boleh meracuni tubuh badan, air dan tumbuhan. Oleh itu cubalah sedaya upaya anda untuk sentiasa membersihkan tubuh anda dan kurangkan aktiviti luar sekiranya anda terjumpa Chem Trails iaitu bentuknya seperti jalur putih di langit.

4. Ubat-ubatan. (Setiap ubat yang dihasilkan oleh syarikat yahudi seperti GlaxoSmithKline (GSK), Bayer, Baxter, Merck, CDC dan sebagainya telah dicampurkan dengan bahan beracun. Oleh itu amalkan mengambil herba semulajadi untuk berubat).

5. Pewarna dan Pengawet makanan. (Makanan segera seperti Mcdonald, Kentucky, Starbucks, Coca Cola dan sebagainya telah dimasukkan bahan tambahan yang amat merbahaya (Contohnya seperti : Aspartame, High fructose corn syrup, Amino Sweet, dan banyak lagi bahan kimia yang bahaya).
 Oleh itu elakkan makanan segera atau dalam tin. Amalkan makanan yang dimasak di rumah.

6. GMO - genetically modified organism (Makanan Terubahsuai Genetik melibatkan pemindahan gen-gen dari haiwan dan juga tanaman bagi memberikan ciri-ciri yang dikehendaki contohnya seperti jagung, soya, tomato, jambu, gula, betik dan sebagainya. Kajian menunjukkan bahawa seekor tikus yang dipaksa makan makanan GMO telah mati dalam masa 2 minggu. Syarikat yahudi MONSANTO bertanggungjawab dalam menyebarkan makanan GMO ke seluruh dunia. Oleh itu cubalah amalkan makanan Organik atau semulajadi).

7.HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program) - Iaitu menggunakan teknologi untuk mengubahsuai cuaca sehingga berlakunya banjir kilat, jerebu, puting beliung, tsunami, letusan gunung berapi dan gempa bumi. 

Sila cuba sedaya upaya anda untuk elakkan diri dan keluarga anda dari menjadi mangsa yahudi illuminati. Tolong sebarkan maklumat ini kepada seluruh kenalan anda.


Sumber Rujukan:

3 comments:

  1. Terbaik la admin. Info yang menarik. Teruskan lagi dengan info2 macam ni supaya yang tak tau tu 'bangun' dari TIDUR.

    ReplyDelete
  2. Nabi kita Rasulallah s.a.w...telah lama mengingatkan kita supaya berwaspada dengan fitnah dajjal dan dajjal2 kecil aka illumati dengan menghafal 10 ayat awal suruh kahfi dan membaca 10 ayat terakhir setiap jumaat supaya terselamat dari fitnah dan bencana dari dajjal2 kecil dan dajjal sabenarnya bila dia muncul.

    ReplyDelete
  3. Beginilah Cara halus perbuatan dajjal menghancurkan umat...x perlu tunggu kehadiran dajjal bermata satu....mereka inilah dajjal yg dah bertebaran Di muka Bumi....

    ReplyDelete